O Δημήτρης Βασιλόπουλος Πρόσκοπος του Έθνους – Η τελετή θα γίνει από τον Προκόπη Παυλόπουλο

Ο Δημήτρης Βασιλόπουλος από το 1ο Σύστημα Προσκόπων Πύργου, διακρίθηκε ως "Πρόσκοπος του Έθνους" για το 2018. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συστήματος: "Είναι ιδιαίτερη χαρά για το σύστημά μας, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της δοκιμασίας Προσκόπων Έθνους για το 2018.

Ανάμεσα στους επιτυχόντες της δοκιμασίας είναι ο Ανιχνευτής μας Δημήτρης Βασιλόπουλος.

Ας σημειωθεί ότι «Πρόσκοποι του Έθνους» γίνονται ανιχνευτές, που έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία την εκπαίδευσή τους, έχουν συμμετάσχει και οργανώσει μια σειρά δράσεων.

Η τελετή απονομής των διακριτικών του «Προσκόπου του Έθνους» γίνεται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ή από άλλο ανώτατο στέλεχος της Ελληνικής πολιτείας (πχ Υπουργό Παιδείας)
.

Από το σύστημά μας είναι η πρώτη φορά που αναδεικνύεται Πρόσκοπος Έθνους μετά από 10 χρόνια, ενώ ο Δημήτρης είναι ο μοναδικός Ανιχνευτής από όλη την Πελοπόννησο που ολοκλήρωσε με επιτυχία αυτήν τη διαδικασία για το 2018
.

Πολλά συγχαρητήρια Δημήτρη και ευχόμαστε η επιτυχία αυτή να είναι η αφετηρία για την επίτευξη ακόμα μεγαλύτερων στόχων στη ζωή σου, αλλά και παράδειγμα για τα υπόλοιπα μέλη του συστήματός μας".

ilialive.gr


Πηγή