Ο Γρηγόρης Βαλτινός επιστρέφει

Ο Γρηγόρης Βαλτινός επιστρέφει

Γράφει ο
Σταύρος Ξηντάρας

Τι γίνεται όταν μια σχέση είναι αληθινή, ξεπερνάει τα όρια του χρόνου… στην καλλιτεχνική του στέγη και επιλέγει να ανεβάσει ένα έργο υψηλών απαιτήσεων στον ιδιαίτερο χώρο του ΙΛΙΣΙΑ ΒΟΛΑΝΑΚΗΣ, με δύο νέους και πολύ άξιους συνεργάτες. Στη σκηνή συναντάει τον πολυτάλαντο Γιάννη Σαρακατσάνη, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο ανερχόμενος και εξίσου ταλαντούχος Νικορέστης Χανιωτάκης.
Πρόκειται για την πραγματική ιστορία του διάσημου καθηγητή κοινωνιολογίας Morrie Schwartz που στην πιο κρίσιμη στιγμή της ζωής του, κατάφερε να αφυπνίσει πνευματικά τον μαθητή του, αλλά και εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Η θεατρική διασκευή του best seller “Κάθε Τρίτη με τον Μόρι”, των Jeffrey Hatcher και Mitch Albom, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από τις 20 Οκτωβρίου στο θέατρο ΙΛΙΣΙΑ ΒΟΛΑΝΑΚΗΣ.

γη

Μια υπέροχη ιστορία υπαρξιακής αναζήτησης, ανάμεσα σε έναν σπουδαίο καθηγητή κι έναν ανήσυχο μαθητή, που εξελίσσεται στο χρόνο, αμφισβητώντας τα στερεότυπα και ανακαλύπτοντας τις αληθινές αξίες της ανθρώπινης φύσης. Η συνάντηση αυτή, με τη δύναμη της αγάπης, ξεπερνά ακόμη και την οδύνη του τελικού ταξιδιού της ζωής. Γιατί όπως λέει και ο Μόρι:
Πρωταγωνιστούν:

Γρηγόρης Βαλτινός
Γιάννης Σαρακατσάνης
Ταυτότητα Παράστασης:
Αρχική Μετάφραση: Ζαφείρης Χαϊτίδης
Απόδοση: Νικορέστης Χανιωτάκης / Γρηγόρης Βαλτινός
Σκηνοθεσία: Νικορέστης Χανιωτάκης
Σκηνικά: Γιάννης Μουρίκης
Κοστούμια: Γιώργος Σεγρεδάκης
Φωτισμοί: Νίκος Βλασσόπουλος
Φωτογραφίες Παράστασης: Αγγελική Κοκκοβέ
Διεύθυνση Παραγωγής: Μελίνα Καραβά

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITISMOS/344645-O-Gregores-Baltinos-epistrephei ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

The post Ο Γρηγόρης Βαλτινός επιστρέφει appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή