Ο Μάριος Ζησιμάτος του Ι.Ο.Πατρών στην 4η θέση του Hellenic Match Race Tour

Ένας ακόμα αθλητής του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών, ο Μάριος Ζησιμάτος, μέλος πληρώματος στην ομάδα «JMANIA-LUCAS» (Γ. Παναγιωτίδης, Χ. Κυφίδης, Τ. Μηλιώνης), στον τελικό του Hellenic Match Race Tour 2018, καταλαμβάνοντας την 4η θέση.

Πρόκειται για έναν από τους εμβληματικότερους αγώνες τύπου Mach Race στην Ελλάδα, με συμμετοχές πληρώματα από διεθνείς Ελληνες ιστιοπλόους που έχουν διακριθεί σε ατομικό επίπεδο.

Στον τελικό συμμετείχαν 8 ομάδες οι οποίοι προκρίθηκαν από τις προηγούμενες 3 φάσεις. Τον αγώνα (3 ημερών) διοργάνωσε ο Ν. Ο. Ε. στο Μικρολίμανο και η ομάδα του Μάριου προκρίθηκε στα ημιτελικά και έχασε από την ομάδα των ολυμπιονικών Τ. Μάντη και Π. Καγιαλή.

Στον Μικρό Τελικό, για το χάλκινο μετάλλιο, αντιμετώπισε την ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας με κυβερνήτη τον Α. Ταγαρόπουλο, όπου έχασε στην πρώτη ιστιοδρομία από ατυχία (μεγάλη αλλαγή αέρα ενώ είχε προβάδισμα) και στη δεύτερη κούρσα λόγω λάθους στην εκκίνηση.

Συγχαρητήρια στον Μάριο και την ομάδα του JMANIA και καλή επιτυχία στη συνέχεια!

Οι συγκεκριμένοι αθλητές θα συναντηθούν όλοι ως μέλη διαφορετικών ομάδων στο Πανευρωπαϊκό της Πάτρας, όπου θα λάβουν μέρος με σκάφη J-24.

The post Ο Μάριος Ζησιμάτος του Ι.Ο.Πατρών στην 4η θέση του Hellenic Match Race Tour appeared first on patrastimes.gr.


Πηγή