Ο Ρουβίκωνας σε ρόλο τιμωρού: Πείτε μας καθηγητές που παίρνουν φακελάκια»

Ο Ρουβίκωνας σε ρόλο τιμωρού: Πείτε μας καθηγητές που παίρνουν φακελάκια»

Κάλεσμα στους φοιτητές ή τους γονείς να καταγγείλουν στην ομάδα καθηγητές που τα… παίρνουν ή που ζητούν σεξουαλικά ανταλλάγματα απευθύνει, μέσω Facebook, μέλος του Ρουβίκωνα…

Σε ρόλο αυτόκλητου τιμωρού, ο Ρουβίκωνας, εμφανίζεται αποφασισμένος να επεκτείνει το πεδίο δράσης του και να αναλάβει να… βάλει στη θέση τους καθηγητές, όπως ο περιβόητος “φακελάκης ” στο ΤΕΙ Σερρών.

Μέλος του Ρουβίκωνα, που για ευνόητους λόγους δεν αποκαλύπτουμε τα στοιχεία του, όπως αυτά εμφανίζονται στο Facebook, απευθύνεται στους φοιτητές και τους γονείς για πληροφορίες σχετικά με καθηγητές που πιέζουν οικονομικά και σεξουαλικά ανταλλάγματα.

Με ανάρτησή του μία ημέρα πριν την “πρεμιέρα” του “γραφείου” που έστησε ο Ρουβίκωνας μέσα στις εγκαταστάσεις της Φιλοσοφικής Αθηνών, το μέλος της ομάδας επιχειρεί να προσελκύσει επισκέπτες και να προσδώσει κοινωνικό πρόσωπο στην πρωτοβουλία που ανέλαβε η οργάνωση.

“Θα παρακαλέσω οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που έχουν πληροφορίες για καθηγητές πανεπιστημίων που ζητάνε φακελάκια ή σεξουαλικά ανταλλάγματα, να μην τις στέλνουν με μηνύματα στο Facebook γιατί δεν είναι ασφαλής η επικοινωνία. Για οποιαδήποτε πληροφορία καλύτερα κατ’ ιδίαν επαφή με την ομάδα”, έγραψε στην ανάρτησή του στο Facebook:

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/344855-O-Roybikonas-se-rolo-timoroy-Peite-mas-kathegetes-poy-pairnoyn-phakelakia ΚΟΙΝΩΝΙΑ

The post Ο Ρουβίκωνας σε ρόλο τιμωρού: Πείτε μας καθηγητές που παίρνουν φακελάκια» appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή