ΠΑΤΡΑ: Αυτοδυναμία για την παράταξη της Αννας Μαστοράκου στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου – ΟΛΑ τα απο […]

Με 572 ψήφους στο σύνολο των 1.080 ψηφισάντων στις εκλογές της Κυριακής που πραγματοποιήθηκαν στον Ιατρικό Σύλλογο Πάτρας, η νυν Πρόεδρος Άννα Μαστοράκου επικεφαλής της παράταξης "ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» (ΙΑΣΥ)", εξασφάλισε "άνετα" την επανεκλογή της.

Η παράταξη της κα. Μαστοράκου λαμβάνει τις 7 από τις 13 έδρες του Διοικητικού Συμβουλίου, έχοντας αυτοδυναμία στο Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου. Δεύτερη ήρθε η παράταξη ΕΜΕΙΣ με επικεφαλής τον Δημήτρη Ζιαζιά και 2 έδρες. Από μία έδρα κατέλαβαν οι παρατάξεις των Απόστολου Σωτηρούδη, Πλούταρχου ΤΖαβάρα, Θεόδωρου Τουλγαρίδη και Κατερίνας Γατοπούλου.

Η Αννα Μαστοράκου θέλησε να ευχαριστήσει όλους, όσοι συμμετείχαν στην σημερινή διαδικασία και τους Ιατρούς που προσήλθαν στις κάλπες. Ερωτηθείσα να σχολιάσει το ποσοστό που συγκέντρωσε δήλωσε "Ο Ιατρικός κόσμος αποδείχθηκε, πως αποτιμήσε το θετικό έργο των 4 ετών που προηγήθηκαν. 'Οταν όλοι ενώνουμε τις δυνάμεις μας, τότε έχουμε αποτελέσματα".

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στους συνεργάτες – υποψηφίους που στελέχωσαν το ψηφοδέλτιο της ΙΑΣΥ, επισημαίνοντας πως "Είμαστε μια ομάδα ενωμένη και η συνεργασία μας είναι άριστη".


Πηγή