Πάτρα: Έκλεψαν γνωστή ψησταριά για 2η φορά σε μία εβδομάδα!

Δεύτερο κρούσμα κλοπής συνέβη μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα στην γνωστή ψησταριά «Ο Βασίλης» στην πλατεία Ομονοίας στην Πάτρα. Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 3 παρά πέντε τα ξημερώματα της Πέμπτης 18 Οκτωβρίου 2018 όταν άγνωστος δράστης παραβίασε την πλαινή είσοδο της ψησταριάς σπάζοντας την κλειδαριά και εισήλθε στο μαγαζί όπου παρέμεινε για περίπου ένα δεκάλεπτο.

Μέσα στο μαγαζί ο δράστης έψαξε και βρήκε κέρματα του ευρώ (περίπου 150 ευρώ) τα οποία και αφαίρεσε. Όπως ανέφερε στο thebest.gr, ο υπεύθυνος της ψησταριάς «Ο Βασίλης», λόγω του προηγούμενου συμβάντος πριν λίγες μέρες, την περασμένη Παρασκευή όπου άγνωστος είχε μπει στο μαγαζί πάλι νυχτερινές ώρες και είχε πάρει 300 ευρώ σε κέρματα, είχαν φροντίσει να μην αφήσουν χρήματα στην ταμειακή και τα κέρματα που υπήρχαν, ήταν σε άλλο σημείο.

Έτσι ο υπεύθυνος της ψησταριάς εκτιμά πως ο δράστης προφανώς είχε παρακολουθήσει τις κινήσεις στο μαγαζί. Το σημαντικό στοιχείο όπως ανέφερε ο υπεύθυνος, είναι ότι όπως δείχνουν τα στοιχεία από τις κάμερες παρακολούθησης, προφανώς πρόκειται για το ίδιο άτομο που είναι σεσημασμένος και τον γνωρίζουν οι αστυνομικές αρχές και είναι θέμα ημερών ή και ωρών να συλληφθεί.

Πάντως προβληματισμό έχουν προκαλέσει τα απανωτά κρούσματα κλοπών στο κέντρο της Πάτρας. Να θυμίσουμε πως το περασμένο Σάββατο, ξημερώματα Κυριακής 14/10, στις 3 περίπου τα ξημερώματα έγινε στόχος κλοπής και το εστιατόριο Express λίγα μέτρα πιο κάτω επί της Γούναρη πλησίον της Αθανασίου Διάκου όπου ο άγνωστος δράστης πάλι αφαίρεσε ποσό σε κέρματα του ευρώ, περίπου 300 ευρώ.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    18 Οκτωβρίου 2018

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία