Πάτρα: Ένα δημόσιο ευχαριστώ από μία ασθενή προς τους ιατρούς & νοσηλευτές του “Άγιος Ανδρέας”

Μία δημόσια ευχαριστήρια επιστολή απευθύνει προς το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» και πιο συγκεκριμένα προς τον Διοικητή, τους ιατρούς και νοσηλευτές, η Ιωάννα Υακίνθου καθώς όπως λέει, την βοήθησαν στο χειρουργείο που έκανε στο Νοσοκομείο.

Αναλυτικά η επιστολή της όπως μας εστάλη στο μέιλ του thebest.gr έχει ως εξής:

ΠΡΟΣ: Διοικητή Γ.Ν. Πατρών ‘ο Άγιος Ανδρέας’

ΚΟΙΝ: 1. Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας

2. Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας

3. κ. Ζάχαρης Γεώργιος, Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής

4. κ. Στριγκλής Κωνσταντίνος, Επιμελητής Α΄ Γενικής Χειρουργικής

5. Προϊσταμένη Χειρουργικής Κλινικής.

Επιθυμώ να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον Διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής του Γ.Ν. Πατρών ‘ο Άγιος Ανδρέας’ κο Ζάχαρη Γεώργιο. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια διότι είναι εξαίρετος ιατρός και καταπληκτικός άνθρωπος, ξεχωρίζοντας ιδιαίτερα για το ήθος και τη αξιοπρέπειά του.

Επιπλέον, ευχαριστώ θερμά τον Χειρουργό κο Στριγκλή Κωνσταντίνο, Επιμελητή Α΄ της Χειρουργικής Κλινικής του Γ.Ν. Πατρών ‘ο Άγιος Ανδρέας’, για την σημαντική συνδρομή του.

Τέλος, επιθυμώ να ευχαριστήσω την Προϊσταμένη και όλο το Νοσηλευτικό Προσωπικό της Χειρουργικής Κλινικής του Γ.Ν. Πατρών ‘ο Άγιος Ανδρέας’ διότι παρά τις αντίξοες συνθήκες, υπερβάλλουν εαυτόν και με ευγένεια και ανθρωπιά, παρέχουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους νοσηλευόμενους ασθενείς.

Πραγματικά, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που με φρόντισε από το χειρουργείο έως και τη νοσηλεία μου, διότι είναι άριστα καταρτισμένο και επιδεικνύει εξαιρετική συμπεριφορά. Η πόλη μας είναι πολύ τυχερή που τους έχει. Σας ευχαριστώ όλους!!!

Με εκτίμηση,

Υακίνθου Ιωάννα


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    29 Οκτωβρίου 2018

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία