Πάτρα: Ιδού το πάρκο του Κόκκινου Μύλου που προκάλεσε την κόντρα Δήμου-Κτηματικής- ΦΩΤΟ

Αυτό είναι το νέο πάρκο πρασίνου που δημιουργεί η δημοτική Αρχή της Πάτρας στον Κόκκινο Μύλο, στην περιοχή της Παραλίας. Στον χώρο έχει φυτευτεί γρασίδι, έχουν τοποθετηθεί παγκάκια, φωτισμός, ποτιστικό σύστημα, δέντρα και λουλούδια ενώ έχουν διαμορφωθεί και διάδρομοι περιπάτου.

Το συγκεκριμένο πάρκο έχει προκαλέσει «κόντρα» μεταξύ του Δήμου και της Κτηματικής Υπηρεσίας καθώς η δεύτερη εκτιμά ότι ο Δήμος έχει κάνει παραπάνω παρεμβάσεις από εκείνες που είχε αρχικά πάρει άδεια και τον εγκαλεί.

Καταλογίζει παρανομίες στον Δήμο Πατρέων, η Κτηματική, επειδή διαμόρφωσε τον Κόκκινο Μύλο

Τις φωτογραφίες ανάρτησε η δημοτική Αρχή στην σελίδα του δήμου στο facebook, με το ακόλουθο αιχμηρό σχόλιο:

«Ιδού ο Κόκκινος Μύλος, όπως είναι σήμερα (και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί). Δημιουργήθηκε από τη Δημοτική Αρχή με τους εργαζόμενους του Δήμου Πατρέων και την αμέριστη στήριξη των κατοίκων της περιοχής που είδαν επιτέλους την παραθαλάσσια έκταση να είναι ανοιχτή και προσβάσιμη για όλους.

Η Κτηματική Υπηρεσία έχει διαφορετική… άποψη και στέλνει τη Δημοτική Αρχή στα Δικαστήρια. Προφανώς… προτιμά την πρότερη κατάσταση, με σκουπίδια, μπάζα και άλλα που αγγίζουν τα όρια της παρανομίας, όπως κατήγγειλε χθες ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παραλίας.»


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    28 Οκτωβρίου 2018

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία