Πάτρα: Προσέκρουσε σε κολώνα κι έφυγε τρέχοντας για να μην τον πιάσουν για τα 1.610 πακέτα λαθραίων τσιγάρων π […]

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και συγκεκριμένα για κατοχή και μεταφορά λαθραίων καπνικών προϊόντων σε βάρος άγνωστου δράστη.
Ειδικότερα, χθες το πρωί, στην Πάτρα, άγνωστος δράστης οδηγώντας αυτοκίνητο προσέκρουσε σε φωτεινό σηματοδότη και εγκατέλειψε πεζός τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, κατά την μετάβασή τους βρήκαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και κατέσχεσαν συνολικά (1.610)πακέτα λαθραίων τσιγάρων.
Επιπλέον κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς λαθραίων καπνικών προϊόντων, ενώ διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη.

Επίσης συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Μυρσίνη Ηλείας, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ένας 45χρονος αλλοδαπός διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέσα σε αυτοκίνητο που οδηγούσε έξι πακέτα λαθραίων τσιγάρων και (500) γραμμάρια λαθραίου καπνού.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    30 Οκτωβρίου 2018

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία