ΠΑΤΡΑ: Συναυλία αλληλεγγύης στο Αρχαιολογικό Μουσείο

Η συναυλία με τίτλο «Τραγουδώντας στο Μουσείο» το ερχόμενο Σάββατο θα έχει καθαρά χαρακτήρα φιλανθρωπικό και αλληλεγγύης σε όσους βίωσαν τον εφιάλτη των πυρκαγιών στην ανατολική Αττική το περασμένο καλοκαίρι. Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας σε συνεργασία με το Σωματείο «Οι Φίλοι του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών» διοργανώνουν μία μουσική βραδιά στον προθάλαμο του Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 στις 20.30 το βράδυ.

Στην εκδήλωση με τίτλο «Τραγουδώντας στο Μουσείο» θα συμμετάσχουν οι σολίστ Χρύσα Πανταζοπούλου (Mezzo Soprano), Ανδρέας Καλλιβωκάς (Βαρύτονος), Olena Fedko (στο πιάνο) και η Μικτή χορωδία Μυρτουντίων από την γειτονική Ηλεία με την Πατρινή Λένα Σουρμελή στην διεύθυνση.

Τα έσοδα από το Σωματείο «Οι Φίλοι του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών» θα κατατεθούν υπέρ των πυροπλήκτων στον ειδικό λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδος, με σκοπό τη χρηματοδότηση κάθε είδους δράσης για την αρωγή των πληγέντων από τις πυρκαγιές στην Αττική.

Οι τιμές των εισιτηρίων εισόδου στην μουσική βραδιά είναι 10 και 15 ευρώ.

*Για πληροφορίες σχετικά με την προμήθεια εισιτηρίων ή για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση μπορείτε απευθυνθείτε στο Σωματείο «Οι Φίλοι του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών και συγκεκριμένα στους κ.κ. Νικόλαο Δούρο – 6944522588 και Γιάννη Ξενογιάννη – 6944272067.


Πηγή