Πατρών-Πύργου: Έκανε οτοστόπ και έχασε τη ζωή της – Τραγικό συμβάν

Ενας ακόμα νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του χθες τη νύχτα στην Πατρών Πύργου και πιο συγκεκριμένα στο ύψος του Λάππα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για την 36χρονη Ειρήνη Δεμερτζή, η οποία σταμάτησε διερχόμενο όχημα για να την μεταφέρει στην αγορά του Λάππα για να ψωνίσει. Κατά την αποβίβαση της, χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και στη συνέχεια κι από ένα δεύτερο!
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο της αλλά και την αλλοίωση των χαρακτηριστικών της, γεγονός που δυσκόλεψε την διαδικασία αναγνώρισης.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, το οποίο έγινε χθες το απόγευμα, στο 32ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου, στο ύψος του Λάππα. Πιο συγκεκριμένα 61χρονος ημεδαπός οδηγώντας αυτοκίνητο παρέσυρε 36χρονη ημεδαπή που κινούνταν πεζή, ενώ στη συνέχεια μια 65χρονη ημεδαπή οδηγώντας αυτοκίνητο παρέσυρε επίσης την πεζή. Οι οδηγοί των δύο αυτοκινήτων συνελήφθησαν και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών διενεργείται προανάκριση για την πλήρη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    13 Οκτωβρίου 2018

  • Κατηγορίες:

    Αχαΐα