Πατρών-Πύργου: Σοκάρουν οι συνθήκες της φοβερής παράσυρσης γυναίκας από δύο οχήματα

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η θανατηφόρα παράσυρση νεαρής γυναίκας χθες το βράδυ (Παρασκευή) στην Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος του Λάππα.

Η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες έκανε auto stop στην Εθνική Οδό, στα όρια περίπου του νομού Αχαϊας. Οταν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο σταμάτησε, του είπε ότι ήθελε να τη μεταφέρει μέχρι του Λάππα. Οταν έφτασαν, η γυναίκα κατέβηκε από το αυτοκίνητο, το οποίο συνέχισε προς την Πάτρα.

Σε κατάσταση σύγχυσης η γυναίκα κινήθηκε στη μέση του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα διερχόμενο αυτοκίνητο να την παρασύρει, ενώ ο οδηγός δεύτερου οχήματος που ακολουθούσε δεν πρόλαβε να αντιδράσει, με αποτέλεσμα να χτυπήσει και αυτό και να τη διαμελίσει.

Εν τω μεταξύ, ο οδηγός του Ι.Χ. που την είχε μεταφέρει μέχρι εκεί κατάλαβε ότι η νεαρή του είχε κλέψει το κινητό τηλέφωνο και γύρισε στο σημείο για να την εντοπίσει.

Ωστόσο, έπεσε πάνω στο μακάβριο θέαμα, με την γυναίκα να κείτεται διαμελισμένη στο οδόστρωμα.

Η σορός της μεταφέρθηκε στην Πάτρα για νεκροψία – νεκροτομή, ενώ άγνωστα παραμένουν, μέχρι στιγμής, τα στοιχεία της.

The post Πατρών-Πύργου: Σοκάρουν οι συνθήκες της φοβερής παράσυρσης γυναίκας από δύο οχήματα appeared first on patrastimes.gr.


Πηγή