Πέρα από κάθε προσδοκία η επιτυχία της 6ης γιορτής μανιταριών στην Κεντρική Ναυπακτίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η 6η γιορτή μανιταριών,στην πανέμορφη Κεντρική της ορεινής Ναυπακτίας.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν πρωτοφανής και προσφέρθηκαν σε όλους, από τον σύλλογό, μανιτάρια ψητά, μανιταρόσουπες, πίτες, άφθονο κρασί και τσίπουρο.

Οι άνθρωποι του συλλόγου νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση,όπως τον Κώστα Βασιλακόπουλο για τα υπέροχα γλυπτά που πρόσφερε για τις ανάγκες τις γιορτής και τον Σταύρο Ζωγράφο από την Φλώρινα που βάζοντας όλη του την αγάπη και εμπειρία έφτιαξε μια υπέροχη μανιταρόσουπα. Η παρουσία του πολιτικού κόσμου ήταν επίσης εμφανής με τον δήμαρχο Ναυπακτίας Παναγιώτη Λουκόπουλο, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Θωμά Κοτρωνιά, τον αντιδήμαρχο Γιώργο Σιαμαντά, τον δημοτικό σύμβουλο Θανάση Παπαθανάση, την πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ Αγγελική Σπούκη και την υποψήφια βουλευτή Γεωργία Μπόκα. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν η πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, ο πρόεδρος της κοινότητας Παναγιώτης Καραΐσκος καθώς και στους εθελοντές Ευάγγελο Σαλούρο, Κώστα Σπηλιωτόπουλο, Ευθύμιο Σταΐκο, Ηλία Σχίζα, Χρυσούλα Κοντογεώργη.

Και του χρόνου!!!!

The post Πέρα από κάθε προσδοκία η επιτυχία της 6ης γιορτής μανιταριών στην Κεντρική Ναυπακτίας appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή