Πειραιάς: «Γάζωσαν» νονό της νύχτας! Χαροπαλεύει στο νοσοκομείο

Ο Πειραιάς έζησε σκηνές βγαλμένες από… ιταλική μαφία – Πυροβολισμούς δέχθηκε γνωστός νονός της νύχτας – Το όνομά του ήταν «κυκλωμένο» σε τουλάχιστον ένα συμβόλαιο θανάτου το τελευταίο διάστημα – Βαριά τραυματισμένος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο

Ο πόλεμος στους κόλπους της νύχτας καλά κρατεί… Ο Πειραιάς έζησε απόψε, Τρίτη 30.10.2018, ένα ακόμη αιματηρό επεισόδιο αυτού του εφιαλτικού σίριαλ…

Όλα συνέβησαν περίπου στις 21:30 το βράδυ της Τρίτης, στην Ακτή Κονδύλη. Ξαφνικά άγνωστος αριθμός ατόμων που επέβαιναν σε ένα λευκό βαν, πλησίασαν τον γνωστό «νονό» της νύχτας και τον «γάζωσαν»!

Ο άνδρας έχει μεταφερθεί στο Τζάνειο και η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρότατη μετά τους πυροβολισμούς.

Πειραιάς: Ποιος είναι ο νονός της νύχτας που δέχτηκε τους πυροβολισμούς

Οι πληροφορίες του newsit.gr, αναφέρουν πως πρόκειται για γνωστό νονό της νύχτας, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε στενή φιλική σχέση με την 34χρονη που εκτελέστηκε εν ψυχρώ έξω από το σπίτι της, στην Κηφισιά, τον περασμένο μήνα.

Ο άνδρας αυτός φέρεται να είχε ανοιχτούς λογαριασμούς στην νύχτα και μάλιστα το όνομά του είχε ακουστεί σε τουλάχιστον ένα συμβόλαιο θανάτου στον αιματηρό πόλεμο που έχει ξεσπάσει τους τελευταίους μήνες στα… στενά του υποκόσμου.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου-newsit.gr

The post Πειραιάς: «Γάζωσαν» νονό της νύχτας! Χαροπαλεύει στο νοσοκομείο appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή