«Πράσινο φως» για την Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων Νομού Ηλείας

«Πράσινο φως» έδωσε χθες η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Ήλιδας προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την δημιουργία της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων (Μ.Ε.Α.) Νομού Ηλείας, καθώς ενέκρινε τα αποτελέσματα της διαγωνιστικής διαδικασίας και το αμέσως επόμενο διάστημα ο φάκελος θα αποσταλεί στο Ελεγκτικό Συνέδριο για τον προσυμβατικό έλεγχο.

Ουσιαστικά, ολοκληρώθηκε η διαδικασία του άρθρου 22 της Διακήρυξης ΒII Φάσης του Δημόσιου Διεθνούς Διαγωνισμού, με την διαδικασία του Ανταγωνιστικού Διαλόγου, για την επιλογή του Ιδιωτικού Φορέα Σύμπραξης του έργου ‘Μ.Ε.Α. Ηλείας’ με ΣΔΙΤ.

Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 32.992.446,94€ (Επιλέξιμη Δημόσια Δαπάνη μέσω ΕΣΠΑ 17.100.323,41€ και Ιδιωτική Συμμετοχή 15.892.123,53€) και κατά την χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Ήλιδας, υπό την προεδρία του Δημάρχου Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, προχώρησε η διαδικασία οριστικοποίησης των συμβατικών εγγράφων για την υπογραφή της Σύμβασης Σύμπραξης και των παραρτημάτων αυτής, καθώς και η έγκριση των αποτελεσμάτων της διαγωνιστικής διαδικασίας για την επιλογή Ιδιωτικού Φορέα Σύμπραξης (ΙΦΣ).

Διαβάστε περισσότερα στην «εφ. Πατρίς» που κυκλοφορεί…


Πηγή