Προφυλακίστηκε ο 50χρονος για τα 24 τσουβάλια κάνναβη στη Γαστούνη

Προφυλακιστέος κρίθηκε χθες, μετά την απολογία του στον Ανακριτή Αμαλιάδας, ο 50χρονος από την Γαστούνη ο οποίος είχε συλληφθεί για καλλιέργεια κάνναβης.

Ο 50χρονος είχε συλληφθεί το απόγευμα της περασμένης Τρίτης από αστυνομικούς του Τμήματος Αασφαλείας Ήλιδας, καθώς στην αγροικία του εντοπίστηκανέξι νάιλον τσουβάλια τα οποία περιείχαν συνολικά 24 κιλά κάνναβη, καθώς επίσης δύο ψηφιακές ζυγαριές ακριβείας και ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα ο 50χρονος, μαζί με δεκατρία κυνηγετικά φυσίγγια και δύο κινητά τηλέφωνα. Ο ίδιος ο 50χρονος συνελήφθη στον ίδιο χώρο κρατώντας ανά χείρας έναν αναδιπλούμενο σουγιά. Επίσης, στον προαύλιο χώρο της αγροικίας εντοπίστηκε και ένα δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους 2,15 μέτρων σε πλήρη ανάπτυξη, ενώ εντοπίστηκαν και διάφορα αγροτικά εργαλεία.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για καλλιέργεια ,κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και παράνομη οπλοκατοχή και χθες το μεσημέρι απολογήθηκε στον Ανακριτή Αμαλιάδας και κρίθηκε προφυλακιστέος.


Πηγή