Πύργος: Προφυλακιστέοι οι δυο άνδρες για την επίθεση και ληστεία σε βάρος 54χρονου

*Αφέθησαν ελεύθερες οι τέσσερις γυναίκες μετά την απολογία τους

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν – μετά την απολογία τους ενώπιον της Ανακρίτριας – οι δυο εκ των έξι δραστών της επίθεσης σε βάρος 54χρονου, το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, στην είσοδο της πόλης, από τον οποίο αφαίρεσαν το ποσό των 1.200 ευρώ, αφού πρώτα του έσκισαν τα ρούχα και τον χτύπησαν.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, πραγματοποιήθηκαν μεθοδικές έρευνες από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη των έξι δραστών (4 γυναίκες ηλικίας 31, 18, 17 και 16 ετών και 2 άνδρες ηλικίας 26 και 24 ετών), στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, μια ημέρα αργότερα, το απόγευμα της Τρίτης, στην Πάτρα. Σε βάρος τους, είχε σχηματιστεί κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για ληστεία.

Το πρωί της Τετάρτης οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν ενώπιον της Ανακρίτριας, κάτι που έγινε χθες το πρωί. Μετά την απολογία τους οι δυο άνδρες (αδέλφια), ηλικίας 26 και 24 ετών κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ενώ οι 4 γυναίκες ηλικίας 31, 18, 17 και 16 ετών, αφέθηκαν ελεύθερες.


Πηγή