Σχέδιο-εξπρές για αναβάθμιση αθλητικών υποδομών

Ρεπορτάζ: Εργα αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων μπορεί να διεκπεραιώσει άμεσα ο Δήμος, με χρηματοδότηση του Υπουργείου Αθλητισμού, εφόσον κατατεθούν έγκαιρα οι απαραίτητες μελέτες
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΤΗΝ «ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΗ ΛΑΥΡΑ» σε τίτλους… @ Μικρά, αρωματικά, γευστικά μυστικά από τα Τριπόταμα @ Η δεύτερη επίσημη παρουσία του Προκόπη Παυλόπουλου στα Καλάβρυτα @ Γιορτή Καρυδιού με εκπλήξεις στο Κρυονέρι @ Στη μεγάλη γιορτή των αποδήμων η Στέγη Καλαβρυτινών @ Προσφορά αίματος με πρωτοβουλία της Ενωσης Καλαβρυτινών Αθήνας. .. αλλά και πιο αναλυτικά: @ Ευήκοον ους από τη γενική γραμματεία Αθλητισμού στα αιτήματα από αθλητικούς, δημοτικούς και τοπικούς παράγοντες των Καλαβρύτων για αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών. Η πρότυπη δουλειά με την 24ωρη λειτουργία του Δημοτικού Σταδίου Καλαβρύτων και η προετοιμασία αθλητών στο Ολυμπιακών προδιαγραφών αγωνιστικό χώρο, ικανοποίησε τη ΓΓΑ η οποία υποσχέθηκε χρηματοδότηση για το παρκέ στο κλειστό και τα αποδυτήρια. Εκκρεμεί και η κατασκευή νέου ταρτάν, σχέδιο από την Περιφέρεια. Συζητήθηκε η αναβάθμιση του γηπέδου στο Σκεπαστό, η δημιουργία σύγχρονου γηπέδου στην Κλειτορία και η ένταξη των ανηλίκων προσφύγων που φιλοξενούνται στα Καλάβρυτα σε προγράμματα εκγύμνασης.
@ Μια ακόμη εξαιρετική διήμερη γιορτή στα Τριπόταμα, στην Αρχαία Ψωφίδα και τις πηγές του Ερύμανθου πραγματοποιείται αύριο Σάββατο 27 και μεθαύριο Κυριακή 28 του μηνός, στον παραδοσιακό «Μύλο του Μπόγια» όπου τα τσίπουρα και τα γευστικά εδέσματα παραγωγής της οικογένειας Τακτικού θα έχουν την τιμητική τους. Προηγήθηκε ο Σύλλογος Λιβαρτζινών Αθήνας που διοργάνωσε και φέτος με μεγάκη επιτιχία την Κυριακή που μας πέρασε, 21 Οκτωβρίου -όπως κάθε χρόνο- την ετήσια γιορτή τσίπουρου! Τα καζάνια στην γραφική πλατεία του Λιβαρτζίου πήραν φωτιά. Για όσους δεν πρόλαβαν, το… απόσταγμα θα ρεύσει το διήμερο που ακολουθεί, με παραδοσιακό τρόπο, στον «Μύλο».
@ Ο Προκόπης Παυλόπουλος αποδέχθηκε πρόσκληση του δημάρχου και θα επισκεφθεί τα μαρτυρικά Καλάβρυτα την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου για την 75η επέτειο του Ολοκαυτώματος @ Αύριο Σάββατο η Γιορτή Καρυδιού στο Ασάνι απο τον Πολιτιστικό, με τη συμμετοχή χορευτικών της «Στέγης».
@ Η Καλαβρυτινή μπάντα «ULALOUM» με τους φίλους του «ΚΕΔΜΟΠ» γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη των Οστών.
Σήμερα Παρασκευή 26 Οκτωβρίου με την "Πελοποννησιακή 'Λαύρα", το ειδικό 4σέλιδο ένθετο της εφημερίδας "Πελοπόννησος"


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    26 Οκτωβρίου 2018

  • Κατηγορίες:

    Αχαΐα