Δήλωση Δημάρχου για την παραχώρηση του Κέντρου Νεότητας στο Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων

Σχετικά με την παραχώρηση του Κέντρου Νεότητας στο Τ.Ε.Ι Ιονίων Νήσων

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Οικονομίας και Ανάπτυξης και Οικονομικών, που υπεγράφη την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2918, έγινε η απευθείας παραχώρηση των Οικοδομικών Τετραγώνων 302 και 305 (τμήμα Ι) στο Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων.

Η συνολική έκταση των Οικοδομικών αυτών Τετραγώνων είναι 6056,5 τετραγωνικά μέτρα και η παραχώρηση είναι άνευ ανταλλάγματος.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Ιωάννη Δραγασάκη, την Υφυπουργό Οικονομικών, κ. Αικατερίνη Παπανάτσιου, τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας, κ. Αθανάσιο Δημάκη, την Κτηματική Υπηρεσία Λευκάδας και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων, κ. Ιωάννη Δραγώνα και τον Αντιπρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων, κ. Αθανάσιο Καλαφάτη, για την πολύ καλή συνεργασία που είχα με όλους αλλά και για τις άοκνες προσπάθειές τους ώστε να επιλυθεί το θέμα της παραχώρησης των ακινήτων. Χάρη στις προσπάθειες που κατέβαλλαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, γραφειοκρατικά εμπόδια που έμοιαζαν ανυπέρβλητα, ξεπεράστηκαν.

Ο Δήμαρχος

Κωνσταντίνος Δρακονταειδής


Πηγή