Σήμερα η Ενημερωτική Ημερίδα του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Με θέμα «Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων, Ελευθέρων Επαγγελματιών και Αγροτών προς ΑΑΔΕ, ΕΦΚΑ και Τράπεζες – Κόκκινα Δάνεια»

Ο Σύλλογος μας προσκαλεί τα μέλη του και όλους τους επαγγελματίες στην Ενημερωτική Ημερίδα που διοργανώνει το Επιμελητήριο Κεφαλληνίας και Ιθάκης με θέμα «Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων, Ελευθέρων Επαγγελματιών και Αγροτών προς ΑΑΔΕ, ΕΦΚΑ και Τράπεζες – Κόκκινα Δάνεια» την Παρασκευή 26/10/2018 και ώρα 17:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου (Λεωφόρος Βεργωτή 131, Αργοστόλι).

Η Ενημερωτική Ημερίδα με κεντρικό ομιλητή τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Φώτη Κουρμούση, εστιάζει στην παρουσίαση του νομοθετικού πλαισίου του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων, ελευθέρων επαγγελματιών, αγροτών.

Ομιλητές θα είναι επίσης ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Γιάννης Βουτσινάς, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας και Ιθάκης κ. Σταύρος Σπαθής.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Μιχάλης Μαρκάτος Σπύρος Λουκάκης


Πηγή