Στοίχημα: Δεν «τρομάζει» στη Βαρκελώνη η Ίντερ

Στοίχημα: Δεν «τρομάζει» στη Βαρκελώνη η Ίντερ

Μετά το χθεσινό γεμάτο μενού, η δράση συνεχίζεται και σήμερα στο Τσάμπιονς Λιγκ και του ποδοσφαίρου, αλλά και του… μπάσκετ. Στοιχηματικά, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με την Ίντερ, τα παιχνίδια της Ντόρτμουντ με την Ατλέτικο και της Αϊντχόφεν με την Τότεναμ, όπως και το μπασκετικό ΑΕΚ – Μπάμπεργκ. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούται νόμιμα στη χώρα μας. Πάμε τώρα στα παιχνίδια μας!

«Όρθια» στο «Καμπ Νου» η Ίντερ

Η τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζεται απόψε, με πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια. Πρώτο και καλύτερο, το ευρωπαϊκό ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με την Ίντερ στο «Καμπ Νου». Η Μπάρτσα καλείται να αντιμετωπίσει τους «Νερατζούρι» χωρίς τον μεγάλο της ηγέτη, Λιονέλ Μέσι, που τραυματίστηκε στο ματς με τη Σεβίλλη. Οι Καταλανοί επέστρεψαν στην κορυφή της La Liga και κοντράρονται με την Ίντερ για την κορυφή του δευτέρου ομίλου. Οι φιλοξενούμενοι είναι φανερά ανεβασμένοι, μετρούν συνεχόμενες νίκες και μάλιστα η πιο πρόσφατη ήταν στο ντέρμπι με τη Μίλαν, που την έφερε πλέον στο -6 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους. Ο Μάουρο Ικάρντι δεν σταματάει να σκοράρει και αποτελεί το Νο.1 κίνδυνο για την άμυνα της Μπαρτσελόνα. Βέβαια, απουσίες έχει και η Ίντερ, που θα στερηθεί τους Ναϊνγκολάν και Μπρόζοβιτς, ενώ αμφίβολος είναι ο Πέρισιτς. Ο Βαλβέρδε, δεν μπορεί να υπολογίζει, εκτός του Μέσι, και τον Ουμτιτί. Χωρίς τον ηγέτη της, η Μπάρτσα είναι προβληματική, πόσο μάλλον απέναντι στην σκληρή και φορμαρισμένη Ίντερ. Οι «Νερατζούρι» έχουν την ποιότητα να απειλήσουν τους «Μπλαουγκράνα», και γιατί όχι να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στη Βαρκελώνη. Επιλογή μας η Ίντερ +1 (ασιατικό χάντικαπ) (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση που η Ίντερ χάσει με ένα γκολ διαφορά), σε απόδοση 2.00.

«Σκληρό» παιχνίδι στο Ντόρτμουντ

Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι αναμένουμε το βράδυ στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», μεταξύ της Ντόρτμουντ και της Ατλέτικο Μαδρίτης. Πρόκειται ξεκάθαρα για τις καλύτερες ομάδες του πρώτου ομίλου, που έχουν πάρει ήδη κεφάλι με δύο νίκες έκαστη, σε ισάριθμα ματς. Επομένως, η αποψινή αναμέτρηση έχει το χαρακτήρα του ντέρμπι κορυφής. Σε εκπληκτική κατάσταση είναι η Ντόρτμουντ του Λουσιάν Φαβρ, που σκορπάει τον τρόμο σε κάθε αντίπαλό της. Οι Βεστφαλοί μετρούν πέντε συνεχόμενες νίκες, σε όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες βάζουν τρία γκολ και πάνω. Βέβαια, σήμερα θα βρουν απέναντί τους τη σκληρή Ατλέτικο Μαδρίτης, του Τσόλο Σιμεόνε, που δύσκολα την κερδίζεις. Οι Ισπανοί δεν έχουν θέλξει μέχρι στιγμής με την απόδοσή τους, παρόλα αυτά παραμένουν κοντά στην κορυφή της La Liga, και φαίνεται ότι θα την διεκδικήσουν. Η Ατλέτικο είναι ειδική στο να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει, σε τέτοια παιχνίδια, και αναμένεται να βάλει ένα «φρένο» στον τρελό ρυθμό που έχει πιάσει η Ντόρτμουντ, στους τελευταίους αγώνες της. Αμφότερες οι ομάδες, διαθέτουν πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, και η έκβαση του ματς είναι εξαιρετικά αμφίρροπη. Το αποτέλεσμα μπορεί να γέιρει ανά πάσα στιγμή σε κάποια από τις δύο πλευρές, λόγω του ατομικού ταλέντου των παικτών. Θεωρούμε, ότι η Ατλέτικο θα ρίξει το τέμπο στο πρώτο μέρος, και θα κρατήσει, όσο γίνεται, ακίνδυνη την Ντόρτμουντ, ώστε να «χτυπήσει» στο δεύτερο μισό. Στηρίζουμε το Χ ημίχρονο στο 2.10.

Αντέχει η Αϊντχόφεν

Οι δύο ομάδες που δεν έχουν πόντο στον δεύτερο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, κοντράρονται απόψε στο «Philips Stadion». Ο λόγος για την Αϊντχόφεν και την Τότεναμ. Οι Ολλανδοί δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι από τα παιχνίδια με τη Μπαρτσελόνα και την Ίντερ, χάνοντας μάλλον το τρένο της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Αν θέλει να βάλει βάσεις για την τρίτη θέση, οφείλει να κερδίσει σήμερα την Τότεναμ. Στο ολλανδικό πρωτάθλημα, βρίσκεται στην κορυφή και έχει πολύ καλά αποτελέσματα, με ωραίο ποδόσφαιρο. Οι «Σπερς» έχασαν και αυτοί από Μπάρτσα και Ίντερ, αλλά έχουν σταθερή πορεία στην Πρέμιερ Λιγκ και μένουν σε απόσταση αναπνοής από Σίτι και Λίβερπουλ. Από ό,τι φαίνεται, δεν μπορεί να περάσει στους «16» της διοργάνωσης, και θα παλέψει για την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Τότεναμ έχει πληγεί από τους τραυματισμούς, και θα αγωνιστεί χωρίς Βερτόνγκεν, Ντέλε Άλι και πιθανόν Έρικσεν. Οι «Πετεινοί» τα δίνουν όλα στην Πρέμιερ Λιγκ και είναι αμφίβολο αν έχουν μεγάλα αποθέματα ενέργειας και για την αναμέτρηση με την PSV, και μάλιστα εκτός έδρας. Η Αϊντχόφεν θα προσπαθήσει με όλη της τη δύναμη να πάρει τη μεγάλη νίκη, και ακόμα κι αν δεν τα καταφέρει, πιστεύουμε ότι τουλάχιστον δεν θα χάσει. Για αυτό, θα πορευτούμε με το 1Χ που προσφέρεται στο 1.90.

Μπορεί τη νίκη η ΑΕΚ

Για το Τσάμπιονς Λιγκ του μπάσκετ αυτήν τη φορά, η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Μπάμπεργκ. Ο Νίκος Ζήσης δεν θα μπορέσει να παίξει ξανά υπό το βλέμμα των φίλων της «Ένωσης», αφού ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Η ΑΕΚ πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Νίμπουρκ, με 93-94 στην παράταση, και έφερε το ρεκόρ της στο 1-1. Σε καμία περίπτωση, η φετινή Μπάμπεργκ δεν αποτελεί φόβητρο για την ελληνική ομάδα. Οι Γερμανοί έχασαν εντός από τη Φουενλαμπράδα, κέρδισαν δύσκολα την Ντιζόν και γενικά είναι αρκετά πίσω σε ποιότητα από τα προηγούμενα χρόνια. Η νικήτρια της περισνής διοργάνωσης, η ΑΕΚ, αναζητά μόνο τη νίκη σήμερα, που την ανεβάσει κι άλλο, και ψυχολογικά και βαθμολογικά, και έχει όλα τα φόντα για να την κατακτήσει. Ο Ζήσης είναι σημαντική απουσία για τους φιλοξενούμενους και ο κόουτς Μπάνκι μπορεί να βρει τα αδύνατα σημεία των αντιπάλων, ώστε να να τα εκμεταλλευτούν οι παίκτες του και να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα. Πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 1.85.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2018/10/blog-post_24.html bet_Nafpaktia news

The post Στοίχημα: Δεν «τρομάζει» στη Βαρκελώνη η Ίντερ appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή