Στόχος η νίκη

Μπορεί να μην προβαίνει σε ανακοινώσεις όπως άλλοι υποψήφιοι για το δήμο Πατρέων, αλλά η δουλειά που γίνεται στα.. μετόπισθεν μαθαίνουμε ότι είναι πολύ συστηματική και πολύ ουσιαστική. Ο λόγος για τον αντιπεριφερειάρχηΑχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο ο οποίος κινείται στην κατεύθυνση της δημιουργίας ενός ισχυρού συνδυασμού για τον δήμο Πατρέων με επιρροές από όλο το πολιτικό φάσμα και έμφαση σε νέους ανθρώπους από όλους τους κοινωνικούς και συλλογικούς χώρους. Οι πληροφορίες λένε ότι γίνεται πολύ σημαντική δουλειά και σε ό,τι αφορά την τεκμηρίωση τω θέσεών του συνδυασμού του και σε ό,τι έχει να κάνει με τις προτάσεις του προς τους πολίτες της Πάτρας, τομέα στον οποίο αναμένονται εκπλήξεις με σταθερό προσανατολισμό στην ανάπτυξη, την είσοδο της πόλης στη νέα εποχή και βεβαίως τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, όπου θα δοθεί η μεγαλύτερη βαρύτητα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Αλεξόπουλος προχωράει με πολύ προσεκτικά βήματα σε ό,τι αφορά τους συνοδοιπόρους του σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, στα άτομα δηλαδή που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του με γνώμονα τόσο το εύρος της κοινωνικής τους προσφοράς, όσο και τη δυνατότητά τους να ενεργούν συνθετικά και συνεργατικά, κάτι που αποτελεί προϋπόθεση για την έξοδο από τις αδιέξοδες λογικές των αντεγκλήσεων που αντί να πηγαίνουν την πόλη μπροστά, την πηγαίνουν πίσω.

Στόχος, όπως λένε οι συνεργάτες του, είναι η νίκη και για να έρθει αυτή δεν χρειάζονται λόγια, αλλά έργα, ανοικτά μάτια και, κυρίως, ανοικτά αυτιά.


Πηγή