Συγχαρητήρια στη Νίκη Λευκάδας

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ι. ΚΑΒΒΑΔΑΣ
Βουλευτής Ν. Λευκάδας – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Λευκάδα,13 Οκτωβρίου 2018

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΒΒΑΔΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

«Τα θερμά μου συγχαρητήρια στα κορίτσια της Νίκης Λευκάδας για την τεράστια πρόκριση που πέτυχαν μέσα στη Ρωσία κόντρα στην Spartak M.O. Noginsk, που μας έκανε να νιώσουμε υπερήφανοι ως Λευκαδίτες. Ιστορικές στιγμές για την ομάδα και τα κορίτσια μας που απέδειξαν ότι με υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά οι στόχοι κατακτώνται. Γιατί όταν πιστεύεις σε αυτό που κάνεις, μόνο θετικό αποτέλεσμα έχεις.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας. Καλή συνέχεια, εύχομαι να ακολουθήσουν και άλλες μεγάλες Ευρωπαϊκές επιτυχίες και η ομάδα μας να συνεχίσει την καλή της πορεία στους ομίλους του Eurocup.
Πιστεύουμε σε εσάς!»

Από όλη την οικογένεια του Τηλυκράτη θερμά συγχαρητήρια, στις αθλήτριες, στο τεχνικό team, αλλά και στο Δ.Σ. της «ΝΙΚΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ» για την ιστορική πρόκριση στους ομίλους του Euro cup.

Θέμα: «Συγχαρητήρια στη ΝΙΚΗ»

Ο Αθλητικός Όμιλος Καρυάς συγχαίρει την ομάδα καλαθοσφαίρισης
«ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ» για την πρώτη και ιστορική της πρόκριση σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κατακτώντας μια θέση στους ομίλους του Eurocup. Ευχόμαστε καλή δύναμη για μια ιστορική συνέχεια στα σαλόνια της Ευρώπης.

Με τιμή
Το ΔΣ


Πηγή