Συγχαρητήριο μήνυμα του Ιάσονα Φωτήλα στην Άννα Μαστοράκου

Την παρακάτω δήλωση για την εκλογική επιτυχία της ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ και της Άννας Μαστοράκου στον Ιατρικό Σύλλογο Πάτρας έκανε ο Ιάσονας Φωτήλας.

"Θέλω να συγχαρώ την παράταξη της ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ και προσωπικά την επικεφαλής της Άννα Μαστοράκου για την επιτυχία της στις πρόσφατες εκλογές για τον Ιατρικό Σύλλογο Πάτρας κατακτώντας την αυτοδυναμία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Η χαρά μου είναι μεγάλη για δύο λόγους: αφενός γιατί ο ιατρικός κόσμος της πόλης μας επιβραβεύει στο πρόσωπο της προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Άννας Μαστοράκου και της παράταξής της τον ενωτικό αγώνα που έκανε για την υπεράσπιση της αξιοπρέπειας του ιατρικού κόσμου αφετέρου δε γιατί οι ιατροί με τη μαζική τους συμμετοχή και την ψήφο τους απέδειξαν ότι δεν ψηφίζουν με στενά κομματικά κριτήρια. Στήριξαν δηλαδή κυρίως πρόσωπα με βάση την εξαιρετική δουλειά που κάνουν στο σύλλογό τους τα τελευταία 3 χρόνια.

Η αυτοδυναμία της παράταξης της Άννας Μαστοράκου εγγυάται μία νέα εποχή διεκδικήσεων για τους ιατρούς και συνολικά την αναβάθμιση του πολύπαθου χώρου της υγείας, σε συνεργασία και με άλλες υγιείς δυνάμεις που θα εκπροσωπούνται στο νέο ΔΣ".


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    16 Οκτωβρίου 2018

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία