Σύλληψη δέκα ατόμων σε μια μέρα από άκρη σ’ άκρη της Ηλείας

Στην σύλληψη οκτώ ατόμων, στον Πύργο, στο Γιαννιτσοχώρι και σε χωριό της Ολυμπίας, προχώρησαν οι αστυνομικοί της Ηλείας, για διάφορες παραβάσεις και αξιόποινες πράξεις.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Πέμπτης, οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, συνέλαβαν έναν 41χρονο στο Γιαννιτσοχώρι, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε κάνναβη, βάρους δυο γραμμαρίων.

Εξάλλου, το πρωί της ίδιας ημέρας, συνελήφθη σε χωριό της Αρχαίας Ολυμπίας, από αστυνομικούς του Α.Τ Αρχαίας Ολυμπίας, ένας 45χρονος, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηλείας, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 2 ετών και 6 μηνών για ενδοοικογενειακή βία.

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων, από αστυνομικούς του μικτού συνεργείου ελέγχου των αστυνομικών υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, συνελήφθησαν 4 αλλοδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στην χώρα. Επίσης, στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων, συνελήφθησαν 4 ακόμα άτομα για παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.


Πηγή