Συνελήφθη 16χρονος για ναρκωτικά στην Πάτρα

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 16χρονος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν επτά συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 12,8 γραμμαρίων. Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του συλληφθέντα πρόεκυψε ότι είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη Χώρα. Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, δυο αλλοδαποί, ηλικίας 17 και 25 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 16χρονος, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν επτά συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 12,8 γραμμαρίων.

Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του συλληφθέντα πρόεκυψε ότι είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη Χώρα.

Επίσης συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, δυο άτομα, ηλικίας 17 και 25 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη Χώρα.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    20 Οκτωβρίου 2018

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία