Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στην Ηλεία για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, στη Νέα Εθνική οδό Πατρών Πύργου, στο ύψος της Νέας Μανωλάδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δύο αλλοδαποί άνδρες, ηλικίας 33 και 37 ετών, σε βάρος του οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και όπλων, παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και του νόμου για τους αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί τηςΟμάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, σταμάτησαν για έλεγχο αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δράστες και σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο εσωτερικό του, βρήκαν και κατέσχεσαν συνολικά 9,1 γραμμάρια κάνναβης, δύο πτυσσόμενα μαχαίρια και το χρηματικό ποσό των (2.405) ευρώ.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα στο αυτοκίνητο και κατέσχεσαν 21 κινητά τηλέφωνα, τα περισσότερα από τα οποία ήταν πολυτελή και δεν μπορούσαν οι δράστες να δικαιολογήσουν την κατοχή τους.

Από τον έλεγχο των στοιχείων των δραστών προέκυψε ότι ο 33χρονος στερούνταν άδεια ικανότητας οδήγησης, ενώ ο 37χρονος συνεργός του είχε εισέλθει και διέμενα παράνομα στην Χώρα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ενώ συνεχίζονται έρευνες προκειμένου να διακριβωθεί η προέλευση των κινητών τηλεφώνων.

Την προανάκριση ενεργούν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    20 Οκτωβρίου 2018

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία