Συνεστίαση του Κυνηγετικού Συλλόγου Λεχαινών

Όταν πραγματοποιεί συνεστίαση ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λεχαινών στα γραφεία του είναι αδύνατον να μη γίνει αντιληπτή στα Λεχαινά αφού οι ευωδίες από τα καλοψημένα κρέατα αγκαλιάζουν την ευρύτερη περιοχή.

Για 4η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης με επιτυχία και συμμετοχή αρκετών μελών και επίτιμων προσκεκλημένων, η συνεστίαση στο γραφείο του Κυνηγετικού Συλλόγου Λεχαινών με σκοπό ανταλλαγή απόψεων, προβληματισμών, προτάσεων και κυνηγετικών εμπειριών λίγο μετά την έναρξη της νέας κυνηγετικής περιόδου. Φυσικά δεν έλειψαν οι εκλεκτοί μεζέδες και το κρασί για όλους τους παρευρισκόμενους . Ο πρόεδρος κ. Γιώργος Βέρροιος και τα μέλη του ΔΣ ευχαριστούν όλους όσοι βοήθησαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και όσους τους τίμησαν με την παρουσία τους. Και δεν ήταν λίγοι αυτοί που παρέστησαν σε αυτή την όμορφη και ζεστή συνεστίαση. Για την ιστορία ο Σύλλογος αριθμεί 450 μέλη!

Στην παρέα του Κυνηγετικού Συλλόγου παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι κ. Κωνσταντόπουλος Άλκης (μέλος του ΔΣ Κυνηγετικού Συλλόγου Πύργου), κ. Πλιάγκος Χρήστος (μέλος του ΔΣ της Γ’ ΚΟΠ), ο κ. Ναμπίλ Μοράντ (Δήμαρχος Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης),ο κ. Γαλάτης Γιώργος (Πρόεδρος Λεχαινών), ο κ. Αντωνόπουλος Γιάννης (Διευθυντής Επιμελητηρίου Ηλείας και Πρόεδρος Κυνηγετικού Συλλόγου Πύργου), ο κ. Βέρροιος Γιώργος (Πρόεδρος Κυνηγετικού Συλλόγου Λεχαινών). Επίσης παρευρέθησαν ο κ. Κυριάκος Μυλωνάς (προϊστάμενος ΚΤΕΟ ΙΟΝΙΚΗ) ο κ. Μανδρέκας Βαγγέλης (Πρόεδρος του συλλόγου ερασιτεχνών αλιέων Λεχαινών »το πεταχτάρι») κ.α. Ήταν μια όμορφη βραδιά που την πιστώνεται στο ΔΣ του Κυνηγετικού Συλλόγου, στα μέλη του οποίου αποδίδονται τα εύσημα.

Το ΔΣ απαρτίζουν οι Βέρροιος Γιώργος πρόεδρος, Μπαλάσης Σάκης αντιπρόεδρος, Καράβελας Αθανάσιος γραμματέας, Καραλάγας Γιάννης ταμίας, και μέλη οι Καλαμάρας Γιώργος και Παναγιωτόπουλος Γιώργος.


Πηγή