Τελευταίες εξελίξεις: «Χάλασε» η αρχική συμφωνία για την παράταση της λειτουργίας της γραμμής Πάτρα-Σάμη-Ιθάκη

Ανακοίνωση για τα δρομολόγια από 1η Νοεμβρίου και τις εξελίξεις στην γραμμή απο την Kefalonian Lines

Νεότερη Ενημέρωση

Ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook ενημερώνει πως "χαλασε" την τελευταία στιγμή η συμφωνία για την παράταση λειτουργίας στην γραμμή Σάμη – Πάτρα – Ιθάκη

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι ενώ το μεσημέρι στην διαπραγμάτευση είχε συμφωνηθεί η παράταση της λειτουργίας της γραμμής Πάτρα-Σάμη-Ιθάκη μέχρι να βγει μειοδότης στον διαγωνισμό καθοδόν στην επιστροφή για το νησί ενημερώθηκα ότι η συμφωνία για την παράταση χάλασε.

Η διαπραγμάτευση συνεχίζεται.

Για ό,τι νεώτερο θα υπάρξει νέα ενημέρωση.

Με ανακοίνωσή της η εταιρία Kefalonian Lines για τα δρομολόγια απο 1η Νοεμβρίου

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ KEFALONIAN LINES ΑΠΟ 1η NOEΜΒΡΙΟΥ 2018

Η Kefalonian Lines ενημερώνει το επιβατικό κοινό της Κεφαλονιάς ότι, από την Πέμπτη 1/11/2018 τα δρομολόγια της εταιρείας μας διαμορφώνονται ως κάτωθι.

kefalon

Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την απόφαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (ΣΑΣ) για τη γραμμή της Πάτρας Σάμης Ιθάκης τις επόμενες ημέρες θα διεξαχθεί δημόσιος διεθνής διαγωνισμός από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής προκειμένου να αναδειχθεί από αυτό ανάδοχος εταιρεία η οποία θα συνεχίσει την εκτέλεση των δρομολογίων.

Με εκτίμηση, Kefalonian Lines

Αρχική Ενημέρωση

Οι γνωμοδοτικές αποφάσεις του ΣΑΣ για τα δρομολόγια από και προς την Κεφαλονιά.

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Ιθάκης μέσω κοινωνικού μέσου δικτύωσης ο Υπουργός θα προβεί άμεσα σε δημοπράτηση της γραμμής Πάτρα– Σάμη– Ιθάκη, έως τότε τα δρομολόγια συνεχίζονται κανονικά.

Συγκεκριμένα γράφει:

"Συνεχίστηκαν και σήμερα στο Υπ. Ναυτιλίας οι διαπραγματεύσεις σχετικά με την λειτουργεία της γραμμής Ιθάκη-Σαμη-Πάτρα.
Κατόπιν αιτήματος του Δήμου Ιθάκης αποφασίστηκε η συνέχιση των δρομολογίων ως έχουν έως ότου ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της δημοπράτησης της γραμμής.

Θα ισχύουν από 01.11.2018 έως και την 31.10.2019

sas2sas2


Πηγή