Θερμή υποδοχή επιφύλαξε η «Διέξοδος» στον Γιάννη Καλπούζο (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Μέσα σε μια ζεστή αγκαλιά εκατοντάδων φιλαναγνωστών βρέθηκε για άλλη μια φορά χθες το βράδυ στη «Διέξοδο» ο συγγραφέας Γιάννης Καλπούζος «συνομιλώντας» με την φιλόλογο Ελένη Πλακίδα και εξαιρετικές παρεμβολές ανάγνωσης από τις δεσποινίδες Αγγελική Καρβέλη και Αθανασία Χαβαλίνα.

Επρόκειτο για μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή το νέο του μυθιστόρημα «ΓΙΝΑΤΙ – Ο σοφός της λίμνης» στην οποία μετείχαν όλες οι ηλικίες ανδρών και γυναικών που είχαν κατακλείσει στην κυριολεξία τους χώρους του Ιστορικού Μουσείου της «Διεξόδου», γεγονός που εξέπληξε αλλά και συγκίνησε παράλληλα τον βραβευμένο συγγραφέα ιδιαίτερα όταν διαπίστωσε ότι μεταξύ των φιλαναγνωστών του ακροατηρίου υπήρχαν και δεκάδες μαθητές του Λυκείου.

Μια περαιτέρω ευχάριστη έκπληξη απετέλεσε η παρέμβαση του μαθητή Αντώνη Νταλιάνη ο οποίος «εκμεταλλευόμενος» το χαριτολόγημα της Ελένης Πλακίδα ότι της αρέσει το τραγούδι «Στης πικροδάφνης τον ανθό έπεσα ν΄ αποκοιμηθώ » αλλά η ίδια δεν είναι ….. καλλικέλαδη για να το τραγουδήσει, σηκώθηκε όρθιος μέσα στο ακροατήριο και της το αφιέρωσε τραγουδώντας το εκείνος “a cappella”. (Οι λήψεις των φωτογραφιών έγιναν από την Νάντα Κυριαζή και τον Νίκο Παπαλέξη προς τους οποίους η «Διέξοδος» απευθύνει θερμές ευχαριστίες).

diexodos-kalpouzos1

diexodos-kalpouzos

diexodos-kalpouzxos

aixmi-news.gr

Σχολή Παραμυθιού για γονείς στο Αγρίνιο


Πηγή