Τι ρόλο είχαν οι δύο αστυνομικοί που εμπλέκονται στο κύκλωμα ναρκωτικών – 11 συλλήψεις

Τι ρόλο είχαν οι δύο αστυνομικοί που εμπλέκονται στο κύκλωμα ναρκωτικών – 11 συλλήψεις

Συνολικά 11 άτομα εμπλέκονται στη σοβαρή υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, κυρίως κοκαΐνης, στην οποία έπαιζαν πρωτεύοντα ρόλο δύο αστυνομικοί.

Οι συλληφθέντες είναι 6 Ελληνες και 5 Αλβανοί, ενώ ανάμεσα στους εμπλεκόμενους είναι δύο αστυνομικοί, ένας που υπηρετεί στην Ασφάλεια Αττικής και ένας που υπηρετεί στα Γρεβενά. Ο τελευταίος, σύμφωνα με το ΑΠΕ, απολογήθηκε κατά τη διάρκεια της προανάκρισης αλλά αφέθηκε ελεύθερος γιατί είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

Το κύκλωμα δρούσε σχεδόν σε όλη την Ελλάδα, διακινώντας ναρκωτικά τόσο μέσω ΚΤΕΛ όσο και αεροπορικώς. Ο ρόλος των δύο αστυνομικών, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ήταν να παραλαμβάνουν τα ναρκωτικά και να τα μεταφέρουν στα υπόλοιπα μέλη. Αμφότεροι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και σε βάρος τους έχει διαταχθεί ΕΔΕ.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών και όπλα σε σπίτι στα βόρεια της Αττικής, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Σήμερα αναμένεται να γίνουν ανακοινώσεις για την υπόθεση.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/344579-Ti-rolo-eichan-oi-dyo-astynomikoi-poy-emplekontai-sto-kykloma-narkotikon-11-syllepseis ΚΟΙΝΩΝΙΑ

The post Τι ρόλο είχαν οι δύο αστυνομικοί που εμπλέκονται στο κύκλωμα ναρκωτικών – 11 συλλήψεις appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή