Το 21ο Ράλλυ “24 ώρες Ελλάδα” κάνει σταση στην Πλ. Γωεργιου

Το 21ο Ράλλυ "24 ώρες Ελλάδα" ξεκινά στις 20 Οκτωβρίου και κάνει στάση στην Πάτρα, ερχόμενο από την Γέφυρα του Ρίου – Αντιρρίου.

Πρόκειται για το μοναδικό στο είδος του Endurance Regularity Rally στην Ευρώπη, στο οποίο συμμετέχουν δεκάδες πληρώματα μαζί με τα καλά προετοιμασμένα ιστορικά τους αυτοκίνητα.

Στην φετινή διοργάνωση αναμένεται να πάρουν μέρος 90 πληρώματα που θα ξεκινήσουν την διαδρομή τους από την Ελευσίνα, με κατεύθυνση στη Αλυκή και μετά προς Αράχωβα για να ακολουθήσει η ορεινή Φωκίδα και στη συνέχεια η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου και η Πάτρα.

Στην Πάτρα θα γίνει η δίωρη νυχτερινή ανασυγκρότηση του 21ου "24 ώρες Ελλάδα" και θα τερματίσει το έπαθλο για το "12 ώρες Ελλάδα". Τα πληρώματα που συμμετέχουν σε αυτή την μοναδική αυτοκινητιστική διοργάνωση θα τα υποδεχτούν στην Πάτρα η Λέσχη Ιστορικού Αυτοκινήτου Ε.Λ.Ι.Α και τα μέλη της. Η συμβολή της Ε.Λ.Ι.Α θα είναι έτσι μοναδική στην νυχτερινή ανασυγκρότηση.

Την διοργάνωση πραγματοποιεί η Λέσχη Σ.Ι.Σ.Α. με την οργανωτική επιτροπή του ράλλυ να έχει ετοιμάσει τα πάντα για την ομαλή διεξαγωγή της μεγαλύτερης περιπέτειας στον χώρο του ελληνικού ιστορικού αυτοκινήτου.

Οι οδηγοί θα φύγουν από την Πάτρα στις 11 το βράδυ και από εκεί και πέρα θα ξεκινήσει το νυχτερινό κομμάτι αυτής της διοργάνωσης που προσδίδει μία περιπέτεια στο ράλλυ.

Τα πληρώματα θα προχωρήσουν σε ειδικές διαμορφωμένες νυχτερινές διαδρομές στην καρδιά της Πελοποννήσου και με την συμπλήρωση 800 χιλιομέτρων και 24 ωρών θα τερματίσουν και πάλι εκεί από όπου ξεκίνησαν, στην Ελευσίνα.


Πηγή