Το απίστευτο σπίτι αξίας 10 εκ. δολαριών με τα 11 υπνοδωμάτια που αγόρασε ο Mayweather

Το απίστευτο σπίτι αξίας 10 εκ. δολαριών με τα 11 υπνοδωμάτια που αγόρασε ο Mayweather

Ένας μικρός ιδιωτικός παράδεισος είναι στην βίλα που αγόρασαν πρόσφατα ο Floyd Mayweather έναντι 10 εκατομμυρίων δολαρίων στο Λας Βέγκας.

Ούτε 1, ούτε 2, αλλά συνολικά 10 εκατομμύρια δολάρια κόστισε στον Floyd Mayweather η βίλα που αγόρασε στο Λας Βέγκας και όπως φαντάζεται κανείς προσφέρει όλες τις ανέσεις.

Ο 41χρονος πυγμάχος, ο οποίος σε θεωρητικό επίπεδο έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αλλά είναι πάντα ανοιχτός σε προκλήσεις αν υπάρχει το κατάλληλο αντίτιμο, ανέβασε δύο videos στο Instagram το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και έδωσε την… πάσα, προκειμένου να ψάξουμε για περισσότερες λεπτομέρειες.

To συγκεκριμένο ακίνητο λοιπόν, διαθέτει δύο ανεξάρτητους ξενώνες, προκειμένου οι φιλοξενούμενοι και φιλοξενούμενες να μην τον ενοχλούν και να έχει την ησυχία του.

Συνολικά διαθέτει 11 υπνοδωμάτια, 14 μπάνια και τρία γκαράζ, τα οποία μπορούν να χωρέσουν μέχρι και 20 αυτοκίνητα.

Τα πατώματα είναι θερμαινόμενα, υπάρχει εξωτερική, αλλά και εσωτερική πισίνα, γυμναστήριο, κελάρι με κρασιά και αμπελώνας.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/345773-To-apisteyto-spiti-axias-10-ek-dolarion-me-ta-11-ypnodomatia-poy-agorase-o-Mayweather ΚΟΣΜΟΣ

The post Το απίστευτο σπίτι αξίας 10 εκ. δολαριών με τα 11 υπνοδωμάτια που αγόρασε ο Mayweather appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή