Το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στον κόσμο σε 25 πολυεθνικές!

Το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στον κόσμο σε 25 πολυεθνικές! Η λίστα

Οι 15 από τις 25 πολυεθνικές που διακρίνονται, έχουν την έδρα τους στις ΗΠΑ. Οι κλάδοι που συναντώνται συχνότερα στη λίστα είναι οι Information Technology και Manufacturing & Production. To Great Place to Work, για 8η διαδοχική χρονιά, αξιολογεί και ανακοινώνει τις 25 πολυεθνικές εταιρείες, οι οποίες ξεχωρίζουν το 2018 για το εργασιακό περιβάλλοντους (World's Best Workplaces List).

Η Salesforce κατατάσσεται πρώτη, ακολουθούμενη από την Hilton και τη MARS, οι οποίες συνθέτουν την πρώτη τριάδα. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πέντε από τις 25 πολυεθνικές που βραβεύονται (MARS, DHL Express, AbbVie, SC Johnson και 3M) το οφείλουν και στις θυγατρικές τους στην Ελλάδα, καθώς διακρίθηκαν και στη χώρα μας για το καλό εργασιακό περιβάλλον τους.

Οι 15 από τις 25 πολυεθνικές που διακρίνονται, έχουν την έδρα τους στις ΗΠΑ. Οι κλάδοι που συναντώνται συχνότερα στη λίστα είναι οι Information Technology και Manufacturing & Production.

Η λίστα αυτή περιλαμβάνει τις 25 καλύτερες πολυεθνικές εταιρείες στην υφήλιο όσον αφορά το εργασιακό περιβάλλον τους. Μία εταιρεία, για να ενταχθεί σε αυτήν τη λίστα, πρέπει να διακριθεί τουλάχιστον σε πέντε εθνικές λίστες Best Workplaces ανά τον κόσμο, να έχει το ελάχιστον 5.000 εργαζόμενους, παγκοσμίως και το 40% του εργατικού δυναμικού της να εργάζεται εκτός της χώρας στην οποία εδρεύουν τα κεντρικά γραφεία της.

Ακολουθεί η λίστα των 25 World's Best Workplaces για το 2018:

  1. Salesforce
  2. Hilton
  3. Mars, Inc
  4. Intuit Inc
  5. The Adecco Group
  6. DHL
  7. Mercado
  8. Libre
  9. Cisco
  10. Daimler Financial Services
  11. SAS Institute Inc.
  12. National Instruments Corporation
  13. Stryker
  14. SAP SE
  15. Hyatt Hotels Corporation
  16. Cadence Design Systems Inc
  17. AbbVie
  18. American Express
  19. SC Johnson
  20. EY
  21. Admiral Group plc
  22. 3M
  23. Belcorp
  24. Adobe Systems Incorporated
  25. Natura
  26. Scotiabank

Όσοι ενδιαφέρονται να δουν τα προφίλ των εταιρειών που διακρίνονται, μπορούν να επισκεφτούν την ακόλουθη σελίδα: "www.greatplacetowork.com/best-workplaces/worldsbest/2018".


Πηγή