Το «οτοστόπ» στο Επιτάλιο ήταν… καβγάς στη Βουπρασία!

Με προσεκτικό και αριστοτεχνικό τρόπο έλυσαν τον γρίφο μιας «ύποπτης» καταγγελίας για ληστεία προ μηνός οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, αποκαλύπτοντας ότι ο καταγγέλλων… ψεύδεται!

Στις 28 Σεπτεμβρίου ένας 32χρονος κατήγγειλε ότι ένας άγνωστος του έκανε οτοστόπ έξω από το Επιτάλιο τα ξημερώματα, με το πρόσχημα ότι «έμεινε» από καύσιμα η μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια μπήκε στ αυτοκίνητο, χτύπησε και λήστεψε τον οδηγό παίρνοντάς του 150 ευρώ, ενώ το θύμα τραυματίστηκε και νοσηλεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου.

Οι αστυνομικοί σχημάτισαν τη σχετική δικογραφία, αλλά από την πρώτη στιγμή αντιλήφθηκαν ότι η υπόθεση «έμπαζε» και ότι μάλλον κάτι διαφορετικό κρυβόταν.

Αξιοποιώντας μαρτυρίες, πληροφορίες με τη βοήθεια και της τεχνολογίας, οι αστυνομικοί άρχισαν να ενώνουν το «παζλ» και να διαπιστώνουν ότι κάποια «κομμάτια» δεν ταιριάζουν.

Όπως αποδείχθηκε, όντως σημειώθηκε βίαιο επεισόδιο μεταξύ των δύο ανδρών, αλλά αφενός δεν ήταν εντελώς άγνωστοι μεταξύ τους και αφετέρου η συμπλοκή δεν έγινε στο Επιτάλιο αλλά σε πόλη της Βουπρασίας!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 32χρονος αρχικά λογόφερε με τον 42χρονο και στη συνέχεια πιάστηκαν στα χέρια λόγω προσωπικής διαφοράς που είχαν. Έτσι, εις βάρος του καταγγέλλοντος σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πύργου, η οποία αναμένεται να διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηλείας.


Πηγή