Βαρθολομιό: Προφυλακίστηκε για τα 34 κιλά χασίς ο 56χρονος

Ο 56χρονος είχε συλληφθεί την περασμένη Κυριακή μετά απόοργανωμένη επιχείρηση των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, στηνδιάρκεια της οποίας κατασχέθηκαν και 34 κιλά κάνναβης!

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην ευρύτερη περιοχή του Βαρθολομίου και κατά την έρευνα που έγινε σε δασική περιοχή στην περιοχή της Γλύφας, εντοπίστηκαν κάτω από πυκνή βλάστηση τρία βαρέλια, στα οποία ο 56χρονος και δύο ακόμη άτομα, τα οποία κατηγορούνται ως συνεργοί του αλλά δεν έχουν συλληφθεί ακόμη, είχαν αποκρύψει ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 34 κιλών και 255 γραμμαρίων.

Από την έρευνα που έγινε προέκυψε ότι η κάνναβη προερχόταν από φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης την οποία καλλιεργούσαν οι ίδιοι δράστες σε δασική περιοχή στα Λουτρά Κυλλήνης. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας εντόπισαν τον ακριβή χώρο της φυτείας και εκεί βρήκαν και κατέσχεσαν 63 τμήματα από δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία είχαν εκριζωθεί πρόσφατα.

Επίσης, στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 1,5 μέτρου και 30 εκατοστών, τα οποία ήταν σε πλήρη ανάπτυξη.

Ο 56χρονος είχε λάβει προθεσμία και απολογήθηκε χθες το πρωί και εν συνεχεία πήρε το δρόμο για τις φυλακές καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος.

Για την ίδια υπόθεση έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία δύο ακόμη ατόμων, ενός 35χρονου και ενός 30χρονου, οι οποίοι φέρονται ως συνεργάτες του 56χρονου.


Πηγή