Υπεγράφη το πρώτο έργο της ΒΑΑ στο Αγρίνιο (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Στην υπογραφή της σύμβασης «Λειτουργική Αναβάθμιση Επιχειρηματικού Κέντρου στην Νοτιοανατολική Είσοδο Πόλης Αγρινίου» προϋπολογισμού 4.800.000,00 ευρώ προχώρησε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Στην σημασία του έργου αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου: «Το πρώτο έργο της Βιώσιμης Αστικής Ανάπλασης παίρνει σάρκα και οστά. Μια μελέτη που θα αλλάξει την φυσιογνωμία της πόλης. Πρόκειται ουσιαστικά για το πρώτο έργο της ΒΑΑ στην χώρα το οποίο υλοποιείται στο Αγρίνιο. Η Δημοτική Αρχή με τεκμηριωμένη πρόταση και ξεκάθαρο όραμα προχωρά σε μια σειρά παρεμβάσεων που θα αναβαθμίσουν και κυρίως θα αναδείξουν την εμπορική και επιχειρηματική ταυτότητα της πόλης.

Όπως έχουμε ήδη εξηγήσει το έργο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, κατασκευή κυκλικού κόμβου και δικτύων υποδομών, διαμόρφωση δρόμων και πεζοδρομίων, δημιουργία νησίδων πρασίνου.

Ένα σύνολο παρεμβάσεων που αναδεικνύει την αναπτυξιακή προοπτική και ενσαρκώνει τον στρατηγικό σχεδιασμό μας για το Αγρίνιο. Σήμερα έγινε η αρχή. Το Αγρίνιο προχωρά μπροστά με όραμα και σχεδιασμό».

baa-1-ypografi (4)

baa-1-ypografi (3)

baa-1-ypografi (2)

baa-1-ypografi (1)


Πηγή