Α.Δ.Κ.Ν: Η δημοτική αρχή Λουκόπουλου υποτιμά τη νοημοσύνη όλων μας

Επανειλημμένα έχουμε αναφέρει στο δημοτικό συμβούλιο ότι για την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της Ναυπάκτου δεν έχει υπάρξει διάλογος. Μια μικρή άγνωστη και κλειστή ομάδα του αντιδημάρχου κ. Καρακώστα αποφάσισε για την ανάπλαση του σημαντικότερου τμήματος της Ναυπάκτου (γύρω από το λιμάνι) χωρίς να εκφράσει άποψη γι αυτό ούτε η δημοτική κοινότητα (ΔΚ) Ναυπάκτου. Σε κάθε μας αναφορά παίρναμε την απάντηση ότι η ΔΚ έχει εκφράσει τις απόψεις της.

Με γραπτό μας αίτημα στις 25/10/18 ζητήσαμε από την ΔΚ να μας δώσουν τα πρακτικά της συνεδρίασης. Στις 29/10/18 ο πρόεδρος της ΔΚ κ. Ν. Πλούμης μας απάντησε ότι «δεν συνεδρίασε για το θέμα της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου και ως εκ τούτου δεν υπάρχει πρακτικό συνεδρίασης και απόφαση για το εν λόγω θέμα»

Την ίδια ημέρα ο πρόεδρος της δημοτικής Κοινότητας συγκάλεσε συμβούλιο για την Παρασκευή 2/11/18 προκειμένου να ενημερώσει τα μέλη για την ανάπλαση που έχει ήδη αποφασισθεί και για την οποία δεν μπορεί να γίνει καμιά τροποποίηση. Θέλει να ρίξει στάχτη στα μάτια ότι δήθεν κάνει διάλογο για αυτά που ήδη αποφάσισαν χωρίς να μπορεί να αλλάξει το παραμικρό, λόγω πίεσης χρόνου (!!! )

Πέντε χρόνια δεν ήταν αρκετά για τη δημοτική αρχή ώστε να ανοίξει διάλογο με τους φορείς για την ανάπλαση του Ιστορικού μας κέντρου. Πέντε χρόνια δεν ήταν αρκετά για τον πρόεδρο της Δημοτική Κοινότητα Ναυπάκτου να συγκαλέσει το συμβούλιο και να λάβει υπόψη τις προτάσεις των φορέων για το μέλλον της πόλης μας

Η συνεδρίαση της Παρασκευής 2/11/18 αποτελεί πρόκληση στη νοημοσύνη όλων των πολιτών.

Ας θυμηθούν οι δημότες τι έλεγαν τα στελέχη της δημοτικής αρχής Λουκόπουλου ως αντιπολίτευση για το διάλογο, τη διαβούλευση και τη συμμετοχή των πολιτών. Σήμερα ως συμπολίτευση παρακάμπτουν ακόμα και τα θεσμικά όργανα. Υποβάθμισαν και απαξίωσαν πλήρως ακόμα και τη Δημοτική Κοινότητα Ναυπάκτου για τον πρόεδρο της οποίας ο κ. Καρακώστας είχε πει ότι έχει θέση αντίστοιχη του δημάρχου Ναυπάκτου.

Ο εμπαιγμός της δημοτικής αρχής Λουκόπουλου και ειδικά του αντιδημάρχου κ. Καρακώστα προς όλους τους δημότες είναι καθημερινό φαινόμενο. Το ψέμα και η λάσπη είναι το μόνο εργαλείο που απέμεινε στην παραπαίουσα δημοτική αρχή για να σταθεί μέχρι της εκλογές του Μαϊου.

Οι δημότες όμως της Ναυπακτίας γνωρίζουν πλέον από πρώτο χέρι τα έργα και τις ημέρες της δημοτικής αρχής και αναμένουν το Μάιο για να δώσουν την πρέπουσα απάντηση.

Ναύπακτος 1/11/2018

The post Α.Δ.Κ.Ν: Η δημοτική αρχή Λουκόπουλου υποτιμά τη νοημοσύνη όλων μας appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή