Αχαΐα: Σταθερό το σκηνικό του καιρού – Αναλυτικά η πρόγνωση της Τρίτης

Hλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους και κανονικές θερμοκρασίες για την εποχή που διανύουμε θα έχουμε την εβδομάδα που μας έρχεται στο Νομό Αχαίας.Αναλυτικά προβλέπονται οι εξής καιρικές συνθήκες.
Για την πόλη της Πάτρας.
Τρίτη 13-11-18
Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από Ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 βαθμούς η ελάχιστη έως 21 βαθμούς η μέγιστη.
Για την πόλη της Κάτω Αχαίας.
Τρίτη 13-11-18
Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από Ανατολικές διευθύνσεις αρχικά ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ ,οι οποίοι πρόσκαιρα θα ενισχυθούν σε μέτριους εντάσεως 4-5 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 βαθμούς η ελάχιστη έως 20 βαθμούς η μέγιστη.
Για την πόλη του Αιγίου προβλέπεται.
Τρίτη 13-11-18
Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 βαθμούς η ελάχιστη έως 18 βαθμούς η μέγιστη.
Για την πόλη των Καλαβρύτων προβλέπεται.
Τρίτη 13-11-18
Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 βαθμούς η ελάχιστη έως 11 βαθμούς η μέγιστη.
Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην πόλη του Αιγίου εδώ http://www.meteoclub.gr/webcams/peloponnisos-cams/aigio-cam και τα καιρικά δεδομένα http://aigio.meteoclub.gr/ καθώς και τις καιρικές συνθήκες στην παιδική κατασκήνωση στον Αγιο Παντελεήμονα στην Ορεινή Αιγιάλεια στα 1350μ. υψόμετρο εδώ http://achaikochorio.meteoclub.gr/ .Στην κατασκήνωση έχουμε τοποθετήσει καιρική κάμερα η οποία είναι στο διαδίκτυο http://achaikochorio.meteoclub.gr/webcam/achaiko.jpg.Επίσης σύντομα θα τοποθετήσουμε και άλλους σταθμούς με κάμερες στον Νομό Αχαίας.
Μπορείτε να βλέπετε χάρτες επικινδυνότητας εδώ http://www.meteoclub.gr/ergaleia/meteoex.Ανανεώνει με Ctrl +F5


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    12 Νοεμβρίου 2018

  • Κατηγορίες:

    Αχαΐα