Αύξηση του ποσού στο Τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Αγρινίου για το 2019 (ΔΕΙΤΕ ΠΙΝΑΚΕΣ)

Τεχνικό Πρόγραμμα και Τέλη μονοπώλησαν το ενδιαφέρων του δημοτικού Συμβουλίου. Αυξάνεται το ποσό για το 2019 στο τεχνικό πρόγραμμα και παραμένουν ίδια τα τέλη

Με τα εκτός ημερησίας θέματα του αποψινού Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου να κινούνται στο πλαίσιο της τυπικής διαδικασίας ξεκίνησε η ανάλυση του Τεχνικού Προγράμματος από τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου, που ήταν το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης. Ενδιαφέρων καταγράφει πάντα το θέμα του καθορισμού των τελών καθαριότητας και φωτισμού για το 2019, τιμές που δεν πρόκειται να αλλάξουν ούτε το 2019 βάση της εισήγησης του αρμόδιου Αντιδημάρχου Γιάννη Φαρμάκη.

Συγκεκριμένα στο τεχνικό πρόγραμμα καταγράφεται αύξηση του ποσού για το 2019 σε σύγκριση με το 2018. Οι πίνακες που ακολουθούν έχουν τους αριθμούς που συζητήθηκαν και παρουσιάστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο το βράδυ της Δευτέρας. Παρουσιάζουν αναλυτικά τα ποσά που θα δαπανηθούν για τα νέα έργα και για τα ποσά που προορίζονται για έργα που συνεχίζονται. Οι αριθμοί αυτοί είναι τόσο για το τεχνικό πρόγραμμα του 2018, όσο και για αυτό του 2019. Παράλληλα, παρουσιάζονται τα εντεταγμένα έργα στο τεχνικό πρόγραμμα του 2019, τόσο μέσω το προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ» και του ΕΣΠΑ, όσο και για τις θεομηνίες από την ΠΔΕ. Ακόμη, στους πίνακες που παρουσιάζονται παρακάτω φαίνεται τα έργα στον Δήμο Αγρινίου που έχουν ενταχθεί στο ΕΣΠΑ.

pinakas1pinakas2

pinakas3


Πηγή