Αγιασμός του νέου γραφείου του παραρτήματος Ε.Α.Α.Σ. Πρέβεζας

Την Δευτέρα 29 Οκτ. 2018 στις 10:30 παρουσία του ο Αντιπροέδρου της Ε.Α.Α.Σ. Υπτγου ε.α. Αριστομένη Κράγκαρη πραγματοποιήθηκε αγιασμός στο νέο γραφείο της

Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού/Παραρτήματος Πρέβεζας στην οδό Π. Τσαλδάρη 5 από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο. Στην τελετή που παραβρέθηκαν πάνω από 100 άτομα τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής κ. Γιαννάκης Στέργιος, ο Δήμαρχος Πρέβεζας, εκπρόσωποι των Στρατιωτικών Αρχών και των Σωμάτων Ασφαλείας του Νομού, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δ.Σ. Πρέβεζας, οι πρόεδροι της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Αιτωλοακαρνανίας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας, της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού και των Εφέδρων Αξιωματικών του Ν. Πρέβεζας. Στον αγιασμό έδωσαν το παρόν, μέλη και φίλοι της ενώσεως με τις οικογένειες τους.

Έγινε ο αγιασμός και στη συνέχεια, πήρε το λόγο ο Αντιπρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ. Υπτγος ε.α. Αριστομένης Κράγκαρης ο οποίος μετά από σύντομο χαιρετισμό απένειμε και τιμητική πλακέτα στο πρώην αντιπρόεδρο του Παρατήματος Πρέβεζας Σχη (ΤΘ) ε.α. Κιουρτάκη Φίλιππο για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στο Παράρτημα για 6 συνεχόμενα χρόνια. Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε από τον Πρόεδρο του Παραρτήματος Υπτγο ε.α. Τσούτση Κων/νο και στον Αστυνομικό Υπδντή ε.α. Ιωάννου Σπυρίδωνα για τις υπηρεσίες που προσέφερε στο Παράρτημα για πάνω από 18 έτη. Το Παράρτημα Πρέβεζας τιμήθηκε με τιμητική πλακέτα από τον τοπικό εκπρόσωπο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού Ν. Πρέβεζας κ. Διονύσιο Παππά.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μικρή δεξίωση.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Υπτγος (ΕΛ.ΑΣ) ε.α. Τσούτσης Κων/νος
Πρόεδρος ΤΣ / ΕΑΑΣ Πρέβεζας


Πηγή