Αγρίνιο: Ο Χρ. Πατρινός την Κυριακή στην «Φαντασία» – «Ο Καραγκιόζης στο μαγεμένο δάSOS» (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Τον αγαπημένο ήρωα Καραγκιόζη και τις υπόλοιπες φιγούρες του θεάτρου σκιών θα αναβιώσει το Ελληνικό Παραδοσιακό Θέατρο Σκιών του Χρήστου Πατρινού τη Κυριακή 18 Νοεμβρίου στην αίθουσα «Φαντασία» στο Αγρίνιο (Μπότσαρη 4, δίπλα στο Ελληνίς).

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα παρακολουθήσουμε την νέα ξεκαρδιστική περιβαλλοντική κωμωδία «Ο Καραγκιόζης στο μαγεμένο δάσος» σκορπίζοντας γέλιο, κέφι και χαρά από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Η παράσταση με έντονο περιβαλλοντικό ενδιαφέρον και με τον Καραγκιόζη φύλακα προστάτη του δάσους έχει στόχο να περάσει μηνύματα και να ευαισθητοποιήσει για την αξία, τη διατήρηση της φύσης αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος. Η συνέχεια επί της σκηνής στην αίθουσα «Φαντασία».

Συνεχίζοντας την παράδοση και έχοντας ως κύριο σκοπό τη διάσωση και διάδοση της πολιτισμικής μας κληρονομιάς, ο κ. Πατρινός συμβάλλει τόσο με τις παλαιές όσο και με τις νέες παραστάσεις στην ανάδειξη του λαϊκού αυτού θεάματος σ’ ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο με μεγάλη επιτυχία για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νεότεροι. Τον κ. Χρ. Πατρινό μάλιστα θα έχουμε την δυνατότητα σύντομα να τον παρακολουθήσουμε σε τηλεοπτική πολιτιστική εκπομπή.

2 Παραστάσεις

Κυριακή 18 Νοεμβρίου στις 11:30 το πρωί και στις 5:30 το απόγευμα.

Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 5 € (κλήρωση φιγούρες)

Τηλ. Κρατήσεων θέσεων: 6977355402, 6934254616, 2641552212

«ΦΑΝΤΑΣΙΑ»: Μπότσαρη 4 (δίπλα στο Ελληνίς), Αγρίνιο

patrinos (1)

patrinos (2)

patrinos (3)

patrinos (4)

Αγρίνιο: Εγκαίνια Έκθεσης Σπύρου Γιολδάση – «Πορτρέτα Φυτών» (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)


Πηγή