Αλλάζει ο καιρός στην Αχαϊα με καταιγίδες, χιόνια στα ορεινά και κάθετη πτώση της θερμοκρασίας

Mεταβολή του καιρού με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες, χιονοπτώσεις στα ορεινά από τα 1200μ και πάνω,θα έχουμε το από την Παρασκευή και όλο το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται στο Νομό Αχαίας. Αναλυτικά προβλέπονται οι εξής καιρικές συνθήκες.
Για την πόλη της Πάτρας.
Παρασκευή 16-11-18
Συννεφιά με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές.Χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται στο Παναχαικό Όρος από τα 1200μ και πάνω.Οι άνεμοι θα πνέουν από Ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 βαθμούς η ελάχιστη έως 11 βαθμούς η μέγιστη.
Σάββατο 17-11-18
Συννεφιά με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. .Χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται στο Παναχαικό Όρος από τα 1100μ και πάνω. Οι άνεμοι θα πνέουν από Ανατολικές διευθύνσεις ισχυροί εντάσεως 5-6 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 βαθμούς η ελάχιστη έως 10 βαθμούς η μέγιστη.
Κυριακή 18-11-18
Συννεφιά με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. .Χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται στο Παναχαικό Όρος από τα 1100μ και πάνω. Οι άνεμοι θα πνέουν από Ανατολικές διευθύνσεις ισχυροί εντάσεως 5-6 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 βαθμούς η ελάχιστη έως 11 βαθμούς η μέγιστη.
Για την πόλη της Κάτω Αχαίας.
Παρασκευή 16-11-18
Συννεφιά με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές.Οι άνεμοι θα πνέουν από Ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 βαθμούς η ελάχιστη έως 13 βαθμούς η μέγιστη.
Σάββατο 17-11-18
Συννεφιά με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές.Οι άνεμοι θα πνέουν από Ανατολικές διευθύνσεις ισχυροί εντάσεως 5-6 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 βαθμούς η ελάχιστη έως 12 βαθμούς η μέγιστη.
Κυριακή 18-11-18
Συννεφιά με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές.Οι άνεμοι θα πνέουν από Ανατολικές διευθύνσεις ισχυροί εντάσεως 5-6 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 βαθμούς η ελάχιστη έως 13 βαθμούς η μέγιστη.
Για την πόλη του Αιγίου προβλέπεται.
Παρασκευή 16-11-18
Συννεφιά με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές.Χιονοπτώσεις αναμένονται στην Ορεινή Αιγιάλεια από τα 1300μ και πάνω καθώς και στο Παναχαικό Όρος.Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις χιονοπτώσεις στην Ορεινή Αιγιάλεια μέσω της κάμερας και του μετεωρολογικού σταθμού που έχουμε τοποθετήσει στο Αχαικό Χωριό στα 1350μ υψόμετρο http://achaikochorio.meteoclub.gr/ .Οι άνεμοι θα πνέουν από Ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 βαθμούς η ελάχιστη έως 10 βαθμούς η μέγιστη.
Σάββατο 17-11-18
Συννεφιά με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές.Χιονοπτώσεις αναμένονται στην Ορεινή Αιγιάλεια από τα 1100μ και πάνω καθώς και στο Παναχαικό Όρος.Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις χιονοπτώσεις στην Ορεινή Αιγιάλεια μέσω της κάμερας και του μετεωρολογικού σταθμού που έχουμε τοποθετήσει στο Αχαικό Χωριό στα 1350μ υψόμετρο http://achaikochorio.meteoclub.gr/.Οι άνεμοι θα πνέουν από Ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 βαθμούς η ελάχιστη έως 9 βαθμούς η μέγιστη.
Κυριακή 18-11-18
Συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες.Χιονοπτώσεις αναμένονται στην Ορεινή Αιγιάλεια από τα 1100μ και πάνω καθώς και στο Παναχαικό Όρος.Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις χιονοπτώσεις στην Ορεινή Αιγιάλεια μέσω της κάμερας και του μετεωρολογικού σταθμού που έχουμε τοποθετήσει στο Αχαικό Χωριό στα 1350μ υψόμετρο http://achaikochorio.meteoclub.gr/.Οι άνεμοι θα πνέουν από Ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 βαθμούς η ελάχιστη έως 10 βαθμούς η μέγιστη. Για την πόλη των Καλαβρύτων προβλέπεται.
Συννεφιά με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές.Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά καθώς και στον Χελμό από τα 1200μ και πάνω.Οι άνεμοι θα πνέουν από Ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 3-4 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 βαθμούς η ελάχιστη έως 5 βαθμούς η μέγιστη.
Σάββατο 17-11-18
Συννεφιά με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές.Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά από 1100μ και πάνω καθώς και στο Χελμό.Οι άνεμοι θα πνέουν από Ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 βαθμό η ελάχιστη έως 3 βαθμούς η μέγιστη.
Κυριακή 18-11-18
Συννεφιά με τοπικές βροχές και καταιγίδες.Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά από 1000μ και πάνω καθώς και στο Χελμό.Οι άνεμοι θα πνέουν από Ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι εντάσεως 4-5 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 βαθμούς η ελάχιστη έως 3 βαθμούς η μέγιστη.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    15 Νοεμβρίου 2018

  • Κατηγορίες:

    Αχαΐα