Αλλάζει «πρόσωπο» το Αντίρριο μέσω LEADER-Αθλητικές υποδομές και αναπλάσεις απογειώνουν την περιοχή σύμφωνα με […]

    • Ανδρ.Κοτσανάς:Το project βασίζεται πάνω σε μια ιδέα του πρώην δημάρχου Ναυπακτίας Γ.Μπουλές !
    • Πρόταση χρηματοδότησης ύψους 1.050.000 ευρώ που θα αλλάξει τις αθλητικές και εκπαιδευτικές υποδομές στο Αντίρριο

Mε στόχο να αλλάξει ριζικά την εικόνα στο Αντίρριο σε ότι έχει να κάνει με τις υποδομές,τις αναπλάσεις,τη δημιουργία και βελτίωση των υπαρχουσών αθλητικών χώρων,επεχείρησε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αντιρρίου Ανδρέας Κοτσανάς,στη χθεσινή συνεδριαση του δημοτικού συμβουλίου.

Ο κ. Κοτσανάς,επεσήμανε ότι στόχος για το Αντίρριο είναι η δημιουργία ενός αθλητικού και εκπαιδευτικού πόλου με ενοποιήσεις αθλητικών χώρων και εκπαίδευσης.(campus).

Tα έργα που θα υποβληθούν προς χρηματοδότητση στο τοπικό LEADER θα αφορά αναπλάσεις δημοτικών οδών,κατασκευή ταρτάν στίβου και κλειστού προπονητηρίου (200 μ) με αθλήματα κλειστού στίβου.Το ολοκληρωμένο σχέδιο αυτών των αστικών αναπλάσεων θα επιχειρηθεί πέριξ των υπαρχουσών αθλητικών εγκαταστάσεων και εκπαιδευτηρίων της περιοχής της τοπικής κοινότητας Αντιρρίου του δήμου Ναυπακτίας.Μάλιστα,ο Ανδρέας Κοτσανάς παραδέχτηκε χθες,ότι η σύλληψη της εν λόγω ιδέας για τη δημιουργία ενός εκπαιδευτικού και αθλητικού πόλου στο Αντίρριο ανήκει στον επικεφαλής της Α.Δ.Κ.Ν. Γιάννη Μπουλέ,από την περίοδο που σαν δήμαρχος αναζητούσε σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς τον χώρο στέγασης του ΤΕΙ στο Αντίρριο.

Ο στίβος θα περιλαμβάνει 4 κουλουάρ 200 μέτρων κατά τα πρότυπα του κλειστού Ειρήνης και Φιλίας στο Φάληρο με όλα τα συγγενή αθλήματα ύψους 250.000 ευρώ,η κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου 200 τ.μ. με 22 όργανα γυμναστικής αξίας 70.000 ευρώ και τέλος 436.000 ευρώ που θα στοιχίσει η αστική ανάπλαση

Αναμφίβολα,πρόκειται για ένα μεγαλεπίβολο σχέδιο ανάπτυξης και εξωστρέφειας της περιοχής,μέσα από σωστές επιλογές και προγραμματιισμό,από ανθρώπους που έχουν δείξει στην πράξη,ότι συνεχίζουν να ονειρεύονται,να σχεδιάζουν και να προσπαθούν γι’αυτόν.Και για να λέμε αλήθειες,ο εν λόγω αντιδήμαρχος,έχει αποδείξει ότι συγκεντρώνει όλα τα παραπάνω

The post Αλλάζει «πρόσωπο» το Αντίρριο μέσω LEADER-Αθλητικές υποδομές και αναπλάσεις απογειώνουν την περιοχή σύμφωνα με τις προτάσεις Κοτσανά (Vid) appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή