Αναστάτωση στις τάξεις της Super League από την πρόταση της ΕΠΟ για αφαίρεση βαθμών στις μη αδειοδοτημένες ομά […]

Αναστάτωση στις τάξεις της Super League από την πρόταση της ΕΠΟ για αφαίρεση βαθμών στις μη αδειοδοτημένες ομάδες

Την αντίδραση των ΠΑΕ της Super League προκαλεί το περιεχόμενο της τελικής πρότασης των κανονισμών αδειοδότησης και επιτήρησης που έκανε η ΕΠΟ.

Η ομοσπονδία αποφάσισε να μην επιβάλλεται αφαίρεση βαθμών στις ΠΑΕ που δεν αδειοδοτούνται αμέσως, αλλά η εν λόγω ποινή να ενεργοποιείται σε περίπτωση μη εκπλήρωσης των κριτηρίων επιτήρησης στη δεύτερη φάση της διαδικασίας.
Αυτό το ζήτημα θα συζητηθεί και στο σημερινό Δ.Σ. της λίγκας, όπου αναμένεται να υπάρξουν αρκετές αντιδράσεις.

Με βάση τις προτάσεις της ομοσπονδίας, δεν θα υπάρχει ποινή αφαίρεσης βαθμών, αλλά μια προειδοποίηση στις ΠΑΕ που δεν αδειοδοτούνται στην πρώτη φάση του ελέγχου, από τον Μάρτιο ως τις 20 Απριλίου του 2019.

Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών θα επιβάλλεται μόνο αν οι ΠΑΕ δεν είναι συνεπείς στη δεύτερη φάση, από τον Ιούνιο μέχρι τις 20 Ιουλίου του 2019, κάτι που σημαίνει ότι η τιμωρία θα εφαρμόζεται στο επόμενο πρωτάθλημα.

Πηγή: filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/346128-Anastatose-stis-taxeis-tes-Super-League-apo-ten-protase-tes-EPO-gia-aphairese-bathmon-stis-me-adeiodotemenes-omades ΣΠΟΡ

The post Αναστάτωση στις τάξεις της Super League από την πρόταση της ΕΠΟ για αφαίρεση βαθμών στις μη αδειοδοτημένες ομάδες appeared first on Nafpaktia News.


Πηγή