Ανδρέας Κατσανιώτης: «Μόνο μεθοδεύσεις και ανικανότητα θα θυμόμαστε, αλλά ούτε ένα κυβικό ασφάλτου στην Πατρών […]

Ο Βουλευτής Αχαΐας ΝΔ, Ανδρέας Κατσανιώτης, με αφορμή την συνάντηση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη για τον αυτοκινητόδρομο της Πατρών – Πύργου, με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα και τους Βουλευτές των κομμάτων των νομών Αχαΐας και Ηλείας. έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο κ. Σπίρτζης, συνεχίζοντας τα αντιδημοκρατικά και αντιθεσμικά παιχνίδια του, καλεί αύριο τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την Πατρών – Πύργου, αλλά αφήνει για τη… Δευτέρα τη σχετική ενημέρωση των βουλευτών των άλλων κομμάτων.

Ο κ. Κατσιφάρας, φορώντας το πολιτικό «κοστούμι» του ΣΥΡΙΖΑ, σπεύδει να νομιμοποιήσει τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις του υπουργού και να αποδείξει για μία ακόμα φορά ότι εκπροσωπεί το «χθες». Το μόνο που τον νοιάζει είναι το πως θα κρατήσει την καρέκλα του.

Οι πολίτες ξέρουν όμως ότι δεν μπορούν να περιμένουν τίποτα άλλο πια, ούτε από τον έναν, ούτε από τον άλλο.

Τέλος, σε ό,τι με αφορά, προφανώς δεν έχω καμία θέση στην… ενημέρωση του υπουργού την προσεχή Δευτέρα. Δεν είναι εξάλλου και αναγκαία. Η ιστορία έγραψε ήδη ότι επί των ημερών του, μόνο μεθοδεύσεις και ανικανότητα θα θυμόμαστε, αλλά ούτε ένα κυβικό ασφάλτου στην Πατρών – Πύργου. Οι ημέρες του στο υπουργείο, έτσι κι αλλιώς, τελειώνουν. Και εμείς δεσμευόμαστε, ότι η αυριανή κυβέρνηση της ΝΔ θα ολοκληρώσει το έργο».


Πηγή