Απρέπεια Δημάρχου: «Τρελός ο Λέκκας… βγήκε και έκανε δηλώσεις με τα εσώρουχα όταν έγινε ο σεισμός στην Κεφαλον […]

Δεν πιστεύαμε στα αυτιά μας, όταν κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς, ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης επιτέθηκε με απρεπείς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς προς τον καθηγητή Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρο του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού κ. Ευθύμιο Λέκκα!

Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς – και μάλιστα on camera – επιτέθηκε φραστικά στον κ. Λέκκα, χαρακτηρίζοντάς τον τρελό (!) και λέγοντας επίσης πως «βγήκε και έκανε δηλώσεις με τα εσώρουχα πως πέφτει το Plazza (σ.σ. αναφέρεται στο ξενοδοχείο Ionian Plazza) και το Plazza δεν έχει πάθει τίποτα και μίλαγε για τον Μύρτο για κατολισθήσεις και βλακείες».

Αρκετοί από τους δημοτικούς συμβούλους που είχαν παραμείνει στην αίθουσα έμειναν με το … στόμα ανοικτό, ακούγοντας τα όσα εκείνη τον ώρα έλεγε, αλλά ήταν ήδη αργά για να … σώσουν την κατάσταση!

Ήταν άλλωστε μία πολύ κακή βραδιά χθες για τον δήμαρχο, που τα έβαλε και με το inkefalonia, κάνοντας και "σκηνοθετική" παρέμβαση για τον τρόπο κάλυψης της ζωντανής μετάδοσης της συνεδρίασης.

Παρακάτω το βίντεο με τους απρεπείς χαρακτηρισμούς του Δημάρχου:


Πηγή