ΑΠΣ Ηρακλή Κέρκυρας: Χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Τεχνικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντο.

Αθλητισμός ΑΠΣ Ηρακλή Κέρκυρας: Χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Τεχνικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντο.

Την Παρασκευή 17/11/2018 στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Τεχνικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντο (Πούμσε).

Ο Σύλλογος ΑΠΣ Ηρακλή Κέρκυρας συμμετείχε με 3 αθλητές:

  1. Καββαδία Χρήστο (Κατηγορία Ανδρών)
  2. Παπαγεωργίου Αλεξάνδρα (Κατηγορία Γυναικών)
  3. Δουλγέρη Αλεξάνδρα (Κατηγορία Νεανίδων)

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΣ Ηρακλή Κέρκυρας συγχαίρει τον αθλητή του συλλόγου, Χρήστο Καββαδια, για την κατάληψη της 3ης θέσης (χάλκινο μετάλλιο) στους παραπάνω αγώνες.
Παράλληλα, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και στις αθλήτριες Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου και Αλεξάνδρα Δουλγέρη για τη συμμετοχή τους στις κατηγορίες γυναικών και νεανίδων αντίστοιχα.
Τέλος, ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τον προπονητή Νίκο Δουλγέρη για την άρτια προετοιμασία της αποστολής αλλά και την Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου που έχοντας διπλό ρόλο, τόσο της αθλήτριας όσο και της προπονήτριας στο Σύλλογο, ενσαρκώνει το ιδεώδες του αθλήματος του Tae Kwon Do πως δεν είναι απλά ένα άθλημα αλλά έχει συνέχεια και αποτελεί τρόπο ζωής.
Θα ήταν παράλειψή μας να μην ευχαριστήσουμε όλους εσάς τους φίλους του Συλλόγου που με τις ευχές σας συνοδεύσατε τις προσπάθειες των αθλητών μας».


Πηγή