Αργυρό μετάλλιο για τον Γιάννη Θεράπο από τη Λευκάδα, στο Παγκόσμιο Κύπελλο της IFBB

Με το αργυρό μετάλλιο στις αποσκευές του γύρισε στη Λευκάδα ο αθλητής του Body Building Γιάννης Θεράπος, που συμμετείχε με την Εθνική Ομάδα της Ε.Ο.Σ.Δ., στο Παγκόσμιο Κύπελλο της IFBB από 23-26 Νοεμβρίου στην πόλη Κλουζ της Ρουμανίας.

Ο Γιάννης αγωνίστηκε στην κατηγορία Classic Bodybuilding +1.80 όπου έλαβε την δεύτερη θέση.

Πιο αναλυτικά, με 7 μετάλλια (5 χρυσά και 2 αργυρά) καθώς και 2 επαγγελματικές κάρτες γύρισε στις αποσκευές της η Εθνική Ομάδα της Ε.Ο.Σ.Δ. η οποία συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της IFBB από 23-26 Νοεμβρίου στην πόλη Κλουζ της Ρουμανίας.

Αρχικά η πρώτη αγωνιστική ημέρα βρήκε τον Σταθόπουλο Νίκο και την Αγιαννοπούλου Βασιλική να κατακτούν το Χρυσό και το Αργυρό Μετάλλιο στις κατηγορίες Masters Men’s Physique 40-49 και Masters Body Fitness αντίστοιχα.

Επίσης, εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Βαγγέλης Συρίγος ο οποίος κατέκτησε την 4η θέση στην κατηγορία Men’s Physique +1,79, Ειρήνη Παπαγεωργίου (Χρυσό στην κατηγορία Wellness άνευ συν/σμου), και Μηνίδης Οδυσσέας 7η θέση Men’s Physique +1,79.

Την δεύτερη ημέρα η Έλληνες αθλητές συνέχισαν στον ίδιο αγωνιστικό ρυθμό. Αρχικά η Kristine Jansone επικράτησε και στις 2 κατηγορίες που αγωνίστηκε, Bikini Fitness Masters και Bikini Fitness -1.62, κατακτώντας επαγγελματική κάρτα IFBB Elite Pro στο Οverall!

Εν συνεχεία ο Λευτέρης Σιδηρόπουλος δεν άφησε κανένα δικαίωμα αμφισβήτησης αφού μετά από την κατηγορία του Bodybuilding +100 κατέκτησε ομόφωνα και εκείνη του Γενικού Νικητή αποκτώντας και αυτός Επαγγελματική κάρτα.

Οι αγώνες έκλεισαν με την κατηγορία του Γιάννη Θεράπου Classic Bodybuilding +1.80 ο οποίος κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο!

Η Ελλάδα στο σύνολο των μεταλλίων ανάμεσα από 23 χώρες κατέκτησε την 2η θέση πίσω από την οικοδέσποινα Ρουμανία και αφήνοντας στην τρίτη θέση το Ιράκ.

Αρχηγός της Ελληνικής Αποστολής ήταν ο Γ.Γ. της Ε.Ο.Σ.Δ. και Διεθνής Κριτής της IFBB κ. ΚΛΙΑΦΑΣ Στέλιος.

Πηγή: www.pamepreveza.gr


Πηγή