Αρωγός στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας ο δήμος Ήλιδας

Η πρόθεση για καλή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, και από τις δύο πλευρές, διατυπώθηκε κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχε χθες ο Δήμαρχος Ήλιδας με τους επικεφαλής της Ελληνικής Αστυνομίας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον νομό Ηλείας.

Ο νέος Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας Νικόλαος Κοτρωνιάς και ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Απόστολος Μαρτζάκλης, πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη χθες το μεσημέρι στο γραφείο του Δημάρχου Ήλιδας Χρήστου Χριστοδουλόπουλου.

Σε ζεστό κλίμα

Μία συνάντηση που έγινε στο πλαίσιο ανάληψης των καθηκόντων των νέων διευθυντών, προκειμένου γνωρίσουν από κοντά τις δημοτικές αρχές, να αναλύσουν το πλάνο τους και να αναπτύξουν μία πιο στενή συνεργασία επ’ ωφελεία των πολιτών.

Η χθεσινή συνάντηση έγινε σε θερμό κλίμα, με τον Δήμαρχο Ήλιδας να καλωσορίζει τους νέους διευθυντές επισημαίνοντας ότι η δημοτική αρχή πάντα βρισκόταν σε αγαστή συνεργασία με την Αστυνομία και το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει και στην πορεία.

Άδραξε την ευκαιρία να θέσει και το θέμα της στέγασης των υπηρεσιών της Αστυνομίας στην Αμαλιάδα, με αφορμή το ναυάγιο που υπήρξε στο παρελθόν για την μίσθωση νέου κτιρίου, τόνισε ότι ο δήμος θα είναι αρωγός της Αστυνομίας και έγινε και λίγο πιο συγκεκριμένος ζητώντας να υπάρξουν αποτελέσματα στο θέμα της κλοπής στεγάστρων από τον χώρο που φιλοξενεί την λαϊκή αγορά Αμαλιάδας.

Από την πλευρά τους, τόσο ο κ. Κοτρωνιάς όσο και ο κ. Μαρτζάκλης αναφέρθηκαν στο πλάνο τους αναφορικά με την πάταξη της παραβατικότητας όλα τα επίπεδα και ζήτησαν και την συνδρομή του δήμου για θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας του δήμου.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν και μέλη της δημοτικής αρχής.


Πηγή